ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η διαρροή μιας φιάλης υγραερίου προκάλεσε αναστάτωση στα στελέχη και τα μέλη της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης και κλήθηκε η πυροσβεστική, η οποία  έφτασε σε χρόνο ρεκόρ και επιλήφθηκε του θέματος. Πρόκειται για μια από τις φιάλες των 100 πούντς τις οποίες η κοινότητα είχε αγοράσει για τις ανάγκες του φεστιβάλ.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» σχετικά με το συμβάν επεσήμανε ότι τη διαρροή την αντιλήφθησαν λίγο μετά την έναρξη του ελληνικού φεστιβάλ και κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία σταμάτησε τη διαρροή.

Το φεστιβάλ για προληπτικούς λόγους διακόπηκε για τρία τέταρτα της ώρας και μόλις απομακρύνθηκαν τα οχήματα της πυροσβεστικής επαναλειτούργησε κανονικά.

Τα οχήματα της πυροσβεστικής στον Ιερό Ναό του Αγίου Αυανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: Daily Voice

«Καλούμε όλους τους ομογενείς της Νέας Ιερσέης και της Νέας Υόρκης να επισκεφθούν το φεστιβάλ, να γευτούν την ελληνική φιλοξενία και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τις οικογένειές τους», επεσήμανε ο π. Ανάργυρος.

Το τετραήμερο ελληνικό φεστιβάλ, ως γνωστόν αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ερανικές εκδηλώσεις της κοινότητας. Ξεκίνησε το πρόγευμα της Πέμπτης, 16 Μαϊου 2019 με τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, 19ης Μαϊου 2019.

Πρόκειται για το 45ο ετήσιο φεστιβάλ της κοινότητας το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους ομογενείς και για τους άλλους κατοίκους των περιχώρων, αφ ενός μεν λόγω του ποιοτικού φαγητού και του φιλόξενου περιβάλλοντος, αφ ετέρου δε λόγω της ψυχαγωγίας. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφαντώσουν με την ορχήστρα του Σταύρου Θεοδώρου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η οργανωτική επιτροπή έχει μεριμνήσει και για τη λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα μεταξύ των οποίων και το αυτοκίνητο “2019 BMW X1Drive 28i”.

Η κλήρωση του λαχείου θα λάβει χώρα το βράδυ της Κυριακής και ώρα 7.00 μ.μ. Για αγορά λαχείων και για άλλες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ καλέστε στο (201) 368-8881 είτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://stathanasiosnj.org.

Οι τέντες παρέχουν τη δυνατότητα στην κοινότητα να διοργανώσει το φεστιβάλ παντός καιρού
Οι τέντες παρέχουν τη δυνατότητα στην κοινότητα να διοργανώσει το φεστιβάλ παντός καιρού
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.