Θρήνος για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη

Ο Φώτης Καραβασίλης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας, που από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας πληροφορήθηκε τον θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Φώτη Καραβασίλη. Ο Καραβασίλης, 62 χρονών, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στην Θεσσαλονίκη, μετά από πολυήμερη μάχη με το COVID-19.

Τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης στην Βέροια, αναφέρονται στην είδηση και επισημαίνουν ότι όσοι γνώριζαν τον Πρόεδρο αδυνατούν να πιστέψουν το άδικο και πρόωρο χαμό του. Ήταν, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «inveria.gr» μια είδηση «που δεν θέλαμε να ακούσουμε και δεν θέλαμε να την πιστέψουμε όταν την ακούσαμε…»

Η ιστοσελίδα «Veriotis.gr» επισημαίνει ότι ο χαμογελαστός άνθρωπος που αγαπήθηκε από την τοπική κοινωνία ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του Πρόσωπα, αλλά κυρίως όλο τον κόσμο που γνώριζε.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, σε στιγμές χαράς με τον γιο του Αντώνη και την κόρη του Σοφία. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Οικογένειας Καραβασίλη.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, το βιογραφικό του συμπεριλαμβάνει τις θέσεις του δημοτικού συμβούλου, του Αντιδημάρχου και του Αντινομάρχη Ημαθίας. Επίσης συμμετείχε εθελοντικά σε πολλά αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, δίνοντας απλόχερα τις συμβουλές του. Ήταν μέλος της Κίνησης για την Διεθνή Ειρήνη και τον Αφοπλισμό. Είχε θέσει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2015.

Ανάμεσα, στα εκατοντάδες μηνύματα που στάλθηκαν αμέσως μετά την αγγελία του θανάτου, ξεχωρίσαμε κάποια που αποδίδουν με λίγες λέξεις την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Μηνύματα αναγνωστών στην ιστοσελίδα Veriotis.gr

«Τόσες μάχες κέρδισες Φώτη μου….αυτή γιατί δεν καταφέρεις να την κερδίσεις…. Θα κουβαλάμε πάντα στις καρδιές μας γιατί ήσουν αληθινά αξιαγάπητος… Καλό παράδεισο ….».

«Κοσμούσε με το ήθος του, την ευγένεια του τον νομικό κόσμο, την τοπική αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία και τίμησε τους φίλους του…Με σεβασμό στην μνήμη του.. ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε και τα θερμά συλλυπητήρια στην γλυκύτατη μητέρα του Κυρία Γιαννούλα,  τα υπέροχα παιδιά του.. να είναι όλοι καλά και να τον θυμούνται….κρίμα και άδικο»

Η κηδεία του Φώτη Καραβασίλη θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 10 Μαίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.

Ο Φώτης Καραβασίλης, αφήνει πίσω του συντετριμμένους, την μητέρα του Γιαννούλα, τα παιδιά του Αντώνη και Σοφία, τα αδέρφια του Δημήτρη και Παύλο και την εγγονή του Βικτώρια, τα ανήψια αλλά και τους λοιπούς συγγενείς, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι «Αναμνήσεις» εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συγγενείς του εδώ και στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/pantreftike-stin-veria-o-gios-tou-proedrou-tou-topikou-dikigorikou-syllogou/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.