O Τζεφ Μπέζος στη Σίφνο -Δείτε σε ποιο εστιατόριο έφαγε με την παρέα του, έναν κροίσο και έναν διάσημο δημοσιογράφο (βίντεο)

1
Ο Τζεφ Μπέζος. Φωτογραφία: https://www.iefimerida.gr/

ΑΘΗΝΑ. (www.iefimerida.gr) O πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Τζεφ Μπέζος, κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon, περνά στιγμές χαλάρωσης στη Σίφνο, εκεί όπου το iefimerida.gr τον απαθανάτισε να τρώει σε γνωστό εστιατόριο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, η περιουσία του οποίου ανέρχεται περίπου στα 200 δισ. δολάρια, απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο «Omega3», στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου. Πρόκειται για ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, που ειδικεύεται στα θαλασσινά και την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων. Εκεί τον συνόδευσαν ο Αμερικανός κροίσος, σύζυγος της σχεδιάστριας Diane von Fürstenberg Μπάρι Ντίλερ (o γιος της Fürstenberg από τον πρώτο της γάμο είναι παντρεμένος με την αδελφή της Μαρί Σαντάλ), ο οποίος έχει πουλήσει και αγοράσει μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, και ο Άντερσον Κούπερ, ο διάσημος δημοσιογράφος του CNN και γιος της περίφημης Νεοϋορκέζας καλλιτέχνιδος και κληρονόμου μίας από τις μεγαλύτερες περιουσίες των ΗΠΑ, Γκλόρια Βάντερμπιλτ. Ο Κούπερ είχε γίνει παγκόσμια διάσημος, το 2020, όταν παρομοίωσε τον Ντόναλντ Τραμ, εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ εκείνη την εποχή, σαν «μια χοντρή χελώνα που έπεσε ανάσκελα».

Οπως φαίνεται και από το βίντεο του iefimerida.gr, ο Τζεφ Μπέζος είναι απλά ντυμένος και φυσικά περιτριγυρίζεται από πολύ κόσμο.

Ο ιδρυτής και CEO της Amazon κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας με το τεράστιο σκάφος, μήκους 92 ποδιών, του Μπάρι Ντίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζεφ Μπέζος θα συνεχίσει τις διακοπές του και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος και η τεράστια περιουσία

Ο Τζεφ Μπέζος, κάτοχος του 12% των μετοχών της Amazon -που αύξησε σημαντικά τις διαδικτυακές πωλήσεις προϊόντων στη διάρκεια του lockdown-, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εδώ και τρία χρόνια και το τελευταίο τρίμηνο πρόσθεσε στην περιουσία του πάνω από 40 δισ. δολάρια.

Βάσει της συμφωνίας του διαζυγίου του τον περασμένο Ιούλιο του 2019, η Μακένζι Μπέζος έλαβε περίπου 20 εκατομμύρια μετοχές της Amazon, αξίας 38 δισ. δολαρίων την εποχή εκείνη. Αλλά, όσο κι αν του κόστισε το διαζύγιο, ο Τζεφ Μπέζος δεν έχει λόγο να ανησυχεί, αφού, σύμφωνα με έρευνα του marketwatch, ενδέχεται μέχρι το 2026 να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον πλανήτη.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα οι μετοχές της Amazon έκαναν νέο άλμα, κατά 1,7%, στα 2.524 δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/tzef-mpezos-sifno-poio-estiatorio-troei-parea

-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

  1. Ο Τζέφρης Μπέζος πήγε στην Ελλάδα για
    μυστικές συζητήσεις με τους αρμόδιους
    του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας και
    ν’αγοράσει όλα τα φιλέτα και ψαχνά ….
    αφήνοντας τα ιερά κόκαλα για τους Ιθαγενείς.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.