Όμηρος Νικόλαος Υψηλάντης – Homer Nicholas Ypsilantis (1929 – 2018)

    0

    ​Ο Όμηρος Νικόλαος Υψηλάντης (Homer Nicholas Ypsilantis) την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

    Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 29ης Ιουνίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στη διεύθυνση 4 Appleton St., Arlington, MA.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, στις 10.00 π.μ. στον εν λόγω ναό και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Mt. Auburn Cemetery» στη διεύθυνση   580 Mt Auburn St, Cambridge, MA 02138.

    Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Γεωργία Υψηλάντη, το γένος Λεμπέση, τα παιδιά Nicholas H. και Kathy Ypsilantis, Evan H. και Effie Ypsilantis, Mark H. και Jane Ypsilantis, τα εγγόνια Christina, Alexander, Everett, Evan H., II, Luke, Petra, και Caterina, τον αδελφό Evan N. Ypsilantis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Οι αείμνηστοι γονείς του Νικόλαος και Μερόπη Υψηλάντη, οι οποίοι κατάγονταν από τη Μικρά Ασίασ έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά τον Ομηρο,  τον Εβαν, τους αειμνήστους James Ypsilantis και Katina Ypsilantis και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

    Ο αείμνηστος ήταν μέλος της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου στο Αρλινγκτον Μασαχουσέτης για πέντε δεκαετίες και έχει υπηρετήσει την κοινότητα από διάφορα αξιώματα συμπεριλαμβανομένου και του αξιώματος του προέδρου και του ταμία και έχει βραβευτεί τόσο από την κοινότητα, όσο και από τη Μητρόπολη της Νέας Ιερσέης.

    Το 1952 αποφοίτησε από τη Σχολή Χημείας και Βιολογίας του Boston University και ήταν πυρηνικός χημικός.

    Ηταν βετεράνος του Πολέμου στην Κορέα, ισόβιο μέλος του Veterans of Foreign Wars, μέλος του American Society of Military Engineers, καθώς επίσης και μέλος του 406ου Τμήματος της AHEPA.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου στη διεύθυνση, 4 Appleton St., Arlington, MA, 02476.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.