ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η οργανωτική επιτροπή του εράνου για τον Γιάννη Μινάρδο το βράδυ της Δευτέρας, 17 Ιουνίου 2019 συνήλθε στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια προκειμένου να κάνει τον οικονομικό απολογισμό του εράνου για τον Γιάννη Μινάρδο.

Η ορκωτή λογίστρια και συνάμα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εν λόγω συλλόγου Τζένη Εμενεξίδη μετά την καταμέτρηση των χρημάτων και των επιταγών ανακοίνωσε το τελικό ποσό το οποίο ανήλθε στα $ 55.716.00.

Τα χρήματα θα κατατεθούν στην τράπεζα και μέσω τραπέζης θα σταλούν στην εταιρεία Interkinetik, που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του προσθετικού μέλους του Γιάννη Μινάρδου.

Την καταμέτρηση παρακολούθησε και η Νίνα Αναστασοπούλου, η οποία μιλώντας εκ μέρους του Γιάννη και της οικογένειας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους τετρακόσιους και πλέον ομογενείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 6 Ιουνίου 2019, στο φιλόξενο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια, καθώς επίσης και για όλους εκείνους που αν και δεν μπόρεσαν να παραστούν απέστειλαν τον οβολό τους, για τους χορηγούς και τους δωρητές της εκδήλωση, καθώς επίσης και για την πλειάδα των εθελοντών.

Μετά την λήξη της συνεδρίασης τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής προέβησαν σε δηλώσεις προς τις Αναμνήσεις και τα πρόσωπά τους έλαμπαν από χαρά διότι κατάφεραν να ξεπεράσουν τον στόχο και να ξαφνιάσουν την ομογένεια και τη γενέτειρα και να αποδείξουν ότι η ομογένεια έχει ψυχή και καρδιά.

Γενική άποψη της αίθουσας όπου διοργανώθηκε η ερανική εκδήλωση για τον Γιάννη Μινάρδο. Φωτογραφία: Maria Tolios Photography.

Η Τζένη Εμενεξίδη επεσήμανε: «Καταμετρήσαμε τα χρήματα και τις επιταγές και τις καταγράψαμε. Συνολικά οι ομογενείς προσέφεραν $ 55.716.00, τα οποία θα κατατεθούν αύριο στην τράπεζα και μέσω τραπέζης θα σταλούν στην εταιρεία «Interkinetik» με έδρα την Αθήνα, η οποία έχει αναλάβει την τοποθέτηση του προσθετικού μέλους του Γιάννη και την αποκατάσταση.

Ο Νίκος Αλυσανδράτος διευκρίνισε: «Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του «Κέφαλου» συμμετέχουν ο ταμίας του Συλλόγου Γεράσιμος Κωνσταντάτος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαρία Βαγγελάτου, τα μέλη του ΔΣ Ειρήνη Μιχαλάτου και Πόπη Μιχαλάτου, και εγώ ως τέως πρόεδρος και μέλος του ΔΣ, καθώς επίσης και η Τζένη Εμενεξίδη, η οποία είναι μέλος του συμβουλίου και ορκωτή λογίστρια η οποία μας έδωσε το τελικό ποσό».

«Όταν εργαζόμαστε από κοινού για την επίτευξη ενός αγαθού σκοπού, όταν υπάρχει πλήρη διαφάνεια  η ομογένεια ανταποκρίνεται. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Τα χρήματα θα σταλούν στην Ελλάδα για την τοποθέτηση του τεχνητού μέλους. Μακάρι να μη χρειαστεί να ξανακάνουμε έρανο, αλλά εάν χρειαστεί ο Κέφαλος θα σταθεί και πάλι δίπλα σε αυτόν που έχει ανάγκη για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το χρέος μας το οποίο απορρέει τόσο από το Καταστατικό, όσο και από νομικό καθεστώς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού», κατέληξε ο κ. Αλυσανδράτος.

Από αριστερά διακρίνονται οι Νίνα Αναστασοπούλου, Τζένη Εμενεξίδη, Μαρία Βαγγελάτου, Νίκος Αλυσανδράτος, Ειρήνη Μιχαλάτου Πόπη Μιχαλάτου και Μάκης Νικολόπουλος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η Μαρία Βαγγελάτου επεσήμανε: «Ευχαριστούμε την ομογένεια που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και να πούμε στον Γιάννη ότι το συντομότερο δυνατόν θα τοποθετηθεί το προσθετικό μέλος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομογενείς που προσέφεραν τα πάντα για το πλουσιοπάροχο δείπνο, τους μουσικούς, τους εθελοντές και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Η Πόπη Μιχαλάτου συμπλήρωσε: «Ο Σύλλογος Κεφαλλονιτών Νέας Υόρκης «Κέφαλος» αποτελεί μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους ομογενείς και όλους τους Έλληνες. Και αν παραστεί ανάγκη εμείς θα προσφέρουμε την αίθουσα και υπηρεσίες για τους ομογενείς και τους Έλληνες που έχουν ανάγκη».

Από αριστερά διακρίνονται οι Τζένη Εμενεξίδη, Μαρία Βαγγελάτου, Νίκος Αλυσανδράτος, Ειρήνη Μιχαλάτου και Μάκης Νικολόπουλος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.