35χρονη Ελληνοαμερικανίδα από την Κάρπαθο κατηγορείται για υπεξαίρεση άνω των 1,1 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ

0
Η ιστοσελίδα του Αστυνομικού Τμήματος στο Σικάκους της Νέας Ιερσέης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (https://www.dimokratiki.gr/) 35χρονη Καρπαθιά Σ. Δ. που διαμένει στο Μπρούκλιν κατηγορείται για υπεξαίρεση ποσού άνω του 1.000.000 δολαρίων από την εταιρεία «Firetronics».

Την 28 Αυγούστου 2020, εκπρόσωπος της εταιρείας «Firetronics», που βρίσκεται στην Wood Avenue του Secaucus της Νέας Ιερσέης, ανέφερε ότι αντιλήφθηκε κλοπή από τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας στο διάστημα μεταξύ της 22 Μαΐου 2017 και 30 Ιουνίου 2020. Δήλωσε ειδικότερα ότι έχουν γίνει ηλεκτρονικά αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.

Ο ερευνητής κ. Aniello Schaffer και ο αστυνόμος κ Sean Egan του Αστυνομικού Τμήματος της Secaucus διενήργησαν πολύμηνη έρευνα και διαπίστωσαν ότι υπεξαιρέθηκαν περισσότερα από 1.100.000 δολάρια ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η Σ.Δ., πρώην διευθύντρια Γραφείου της Firetronics κια υπάλληλός της για περίπου 8 χρόνια, ταυτοποιήθηκε ως η δράστης του εγκλήματος. Με τη βοήθεια της Μονάδας Δοκιμαστικών Ερευνών από το Μπρούκλιν, του Γραφείου του Περιφερειακού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία της στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 28 Δεκεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν επιπλέον στοιχεία που σχετίζονται με το έγκλημα.
Η Σ. Δ. συνελήφθη την 28 Δεκεμβρίου 2020 και κρατείται στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή της έκδοσής της στη Νέα Ιερσέη.
«Η προσπάθεια επίλυσης αυτής της υπόθεσης καταδεικνύει ότι το Αστυνομικό Τμήμα της Secaucus έχει δεσμευτεί να ερευνήσει όλα τα εγκλήματα που θυματοποιούν οποιονδήποτε κάτοικο της Secaucus, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών επιχειρήσεων», δήλωσε ο αρχηγός Dennis Miller.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τη Μονάδα Δοκιμαστικών Ερευνών του Μπρούκλιν, το γραφείο του Περιφερειακού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης που βοήθησε το Αστυνομικό Τμήμα της Secaucus να επεκτείνει την εμβέλειά του σε όλες τις πολιτειακές γραμμές για να κάνει αυτή τη σύλληψη και να συγκεντρώσει πρόσθετα στοιχεία εναντίον της υπόπτου.

Η Σ. Δ., 35 ετών, από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης κατηγορήθηκε για 3 κατηγορίες κλοπής 2ου βαθμού [2C: 20-3a] και μίας εγκληματικής απόπειρας διάπραξης κλοπής 2ου βαθμού [2C: 5-1 / 2C: 20- 3α].

Πηγή:www.dimokratiki.gr

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.