Υπέρ του Ελληνικού Σχολείου οι αγώνες γκλοφ της κοινότητας του Άπερ Ντάρμπι (βίντεο)

0
91
Από αριστερά διακρίνονται οι Τζο Κώστακ (Joe Kostack), Τζιμ Κώστακ (Jim Kostack), Τζον Γκίνης (John Ginis) και Lou DiLuzio.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εκατόν δέκα πέντε εραστές του γκλοφ συμμετείχαν στους αγώνες γκολφ που διοργάνωσε η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2021, στο «Llanerch Country Club» στο Havertown της Πενσιλβάνιας.

Οι εν λόγω αγώνες γκολφ ξεκίνησαν το 2021 με στόχο την ενίσχυση του Ελληνικού Απογευματινού Σχολείου της εν λόγω κοινότητας και οι φετινοί στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Η οργανωτική επιτροπή και το κοινοτικό συμβούλιο έδωσε το έναυσμα στους ομογενείς και των όμορων κοινοτήτων και συγκεκριμένα του Αγίου Λουκά στο Μπρούμολ Πενσιλβάνιας και του Αγίου Γεωργίου στην Μίντια Πενσιλβάνιας να συμμετάσχουν και το πιο σημαντικό να προσφέρουν τον οβολό τους.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τους Ιωάννη Γκίνη και Χρήστο Τζιμούλη μερίμνησαν για τα πάντα ξεκινώντας από την άψογη διοργάνωση των αγώνων και της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς επίσης και για την σίτιση και την ψυχαγωγία των παικτών. Οι σπιτικές πίτες, τα σουβλάκια, τα κοντοσούβλια και τα άλλα εδέσματα σε συνδυασμό με το τσίπουρο και το ούζο απέσπασαν τα ευμενή σχόλια των συνδαιτυμόνων.

Τα οφέλη αυτής της εκδήλωσης είναι πολύπλευρα. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα παράσχουν την δυνατότητα στο Ελληνικό Απογευματινό Σχολείο της κοινότητας να συνεχίσει να παρέχει μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία σε όλους τους μαθητές και σε κάθε επίπεδο.

Ο φωτορεπόρτερ της ομογένειας της Φιλαδέλφειας Στέλιος Λάμπρου και το «Cosmos Philly TV» κάλυψαν το γεγονός και παρείχαν την δυνατότητα στα στελέχη της κοινότητας και στην οργανωτική επιτροπή να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη για τους αθλητές και για τους χορηγούς των αγώνων.

Η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι είναι μια από τις πιο δυναμικές και ελληνοπρεπείς κοινότητες της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης.

Από αριστερά διακρίνονται οι Θεό Καραβαγγέλας (Theo Karavangelas), Άλεξ Λιμπάνοβνος (Alex Limbanovnos), ΄ Έντυ Ζαβάλας (Andy Zarvalas) και Χρήστος Τζιμούλης (Christos Tzimoulis).
Από αριστερά διακρίνονται οι Φώτης Μυλωνάς (Fotis Mylonas),,Στέφανος Τσίτσιος (Stefanos Tsitsios), ΜΙχαήλ Οικονόμου (Mike Economou) και Φίλιππος Νικολαϊδης (Philipas Nikolaides).
Οι αθλητές από την κοινότητα του Αγίου Γεωργίου στην Μίντια Πενσιλβάνιας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Alkiviadis και Demetrios Tsitsios, Matt Whittacker and Cameron Eaton
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.