ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανιδων Επαγγελματιών A.G.A.P.W. (Association of Greek American Professional Women) σε συνεργασία με την ALLILONnet διοργάνωσαν στις 19 Δεκεμβρίου 2018  παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κατάστημα της Coco-Mat στο Μανχάταν.

Τους καλεσμένους συγκίνησαν ιδιαίτερα τα ελληνικά κάλαντα και οι χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας τα οποία έψαλλαν οι μουσικοί Νεκτάριος Αντώνιου, ιεροψάλτης στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν και ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Πατεράκης. Οι καλεσμένοι κατενθουσιάστηκαν, ένωσαν τις φωνές τους με τους σολίστες και αποτέλεσαν με μεγάλη χορωδία. Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν και νεαρά παιδιά τα οποία έδωσαν μεγάλη χαρά με την παρουσία τους.

Οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν από το φιλόξενο περιβάλλον της Coco-Mat και απολαύσουν ελληνικά εδέσματα, κρασιά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα όλα από καταστήματα της Αστόριας. Η βραδιά περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά με αξιόλογα δώρα προσφορά ομογενών επιχειρηματιών, όπως Eleni’s New York, Kalypso Spa, Trofos, Omega Wines, Stamatis και Christos Steakhouse restaurants.

Η εικαστικός Δρ. Αφροδίτη Ναβάμπ (Aphrodite Navab) προέβαλε και έθεσε σε δημοπρασία έργα της από τις  σειρές «She speaks Greek Farshi» και «Mother’s Milk» προκειμένου να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Ελληνοαμερικανίδων Επαγγελματιών.  
Η Δρ. Όλγα Αλεξάκου, πρόεδρος του AGAPW και συντονίστρια της ALLILONnet στην Νέα Υόρκη, ευχαρίστησε τους καλεσμένους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους χορηγούς της εορτής, ιδιαίτερα την Coco-Mat.

«Εδώ στον ευχάριστο χώρο της Coco-Mat νιώθουμε σαν στο σπίτι μας Ο διευθυντής της Ζωγράφος Ζωγράφος είναι ο τέλειος οικοδεσπότης. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη. Η Ελλάδα ζει στην Νέα Υόρκη! Ευχόμαστε στις οικογένειες μας και στην κοινότητα μας χαρούμενα κι ευλογημένα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2019 να φέρει αγάπη, υγεία, πρόοδο!», επεσήμανε η Δρ. Αλεξάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους οργανισμούς μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.agapw.org και www.allilonnet.gr.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.