Βασίλης Λέκκας, Μανόλης Ανδρουλιδάκης και Μακαρία Ψιλιτέλη στην συναυλία του ΚΕΠ στο Symphony Space

0
Η αφίσα της μεγάλης συναυλίας του ΚΕΠ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού με έδρα την Αστόρια ετοιμάζεται για την μεγάλη συναυλία με τους Βασίλη Λέκκα, Μανόλη Ανδρουλιδάκη, Μακαρία Ψιλιτέλη και άλλους ομογενείς καλλιτέχνες, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στο «Symphony Space» στην διεύθυνση 2537 Broadway at 95th St. New York, NY 10025.

Ο πρόεδρος του Κ.Ε.Π., κ. Ηρακλής Κρεμμύδας μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτιστικό και συνάμα ερανικό γεγονός της μετά κορωνοϊού εποχής, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στους ομογενείς να απολαύσουν μια μοναδική και ανεπανάληπτη συναυλία και να ενισχύσουν τα προγράμματα του Κέντρου.

«Τα τρία τελευταία χρόνια λόγω της παροιμίας δεν καταφέραμε να διοργανώσουμε την ετήσια συναυλία όχι γιατί δεν το επιθυμούσαμε, αλλά διότι λόγω των περιορισμών για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού υποχρεωθήκαμε να αναβάλλουμε ακόμη και τις προγραμματισμένες συναυλίες. Ωστόσο το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού δεν έπαψε ούτε μια στιγμή να μην αποτελεί κυψέλη παραγωγής του ελληνοαμερικανικού πολιτισμού και προβολής του ελληνικού πολιτισμού», επεσήμανε ο κ. Κρεμμύδας.

Αναφερόμενος στην συναυλία ο κ. Κρεμμύδας επεσήμανε ότι πρόκειται για έναν σταθμό και συνάμα ένα ορόσημο, διότι θα προλειάνει το έδαφος για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για το εορτασμό του χρυσού ιωβηλαίου του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.

Πρόκειται για πέντε δεκαετίες πολυδιάστατης προσφοράς στον τομέα του πολιτισμού του μεγαλύτερου φυτώριου ταλέντων, από τους κόλπους του οποίου αναδείχτηκαν εξέχουσες προσωπικότητες που άφησαν την δική τους σφραγίδα στο θέατρο, στο τραγούδι, στον χορό και στις εικαστικές τέχνες, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο Βασίλης Λέκκας, η Μακαρία Ψιλιτέλη και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, μίλησαν για την συναυλία, την χαρακτήρισαν μεγαλειώδη και επεσήμαναν ότι θα εμπεριέχει τα εμβληματικά τραγούδια των μελών Ελλήνων ποιητών, στιχουργών και μουσικοσυνθετών.

Τα εισιτήρια είναι της τάξεως των $45, $65 και $85 και οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να τα προμηθευτούν από το Box Office του Symphony Space, (212) 864-5400, boxoffice@symphonyspace.org, είτε μέσω τηλεφωνώντας στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (718) 726-7329 ή μέσω e-mail στο info@greekculturalcenter.org.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.