Τριακόσιοι νέοι στο φεστιβάλ «Ήχοι και Θέαμα» της Κοιλάδας του Ντελαγουέαρ 

0
Το χορευτικό της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στην Μίντια Πενσιλβάνιας. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πάνω από τριακόσιοι έφηβοι και νέοι συμμετείχαν στο Φεστιβάλ «Ήχοι και Θέαμα» (GOYA Sights and Sounds) που διοργάνωσε το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, η Επιτροπή Νεότητας της Μητρόπολης της Νέας Ιερσέης.

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ντανιέλ Κουσούλη» της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης και παραβρέθηκαν χορευτικά και θεατρικές ομάδες από όλες τις κοινότητες της μείζονος περιοχής της Φιλαδέλφειας και της Κοιλάδας του Ντελαγουέαρ.

Πρόκειται για ολοήμερη δράση η οποία παρείχε την δυνατότητα στους έφηβους και νέους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να διαγωνιστούν στην ζωγραφική, στην γλυπτική, στους μονόλογους, σε μονόπρακτα, στην υμνολογία και γενικότερα στο τραγούδι, καθώς επίσης και στους παραδοσιακούς χορούς.

Οι νέοι της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

Στο φεστιβάλ παρέστη και ο Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου και ο οποίος συνεχάρη την Επιτροπή Νεότητας και τον περιφερειακό Επίτροπο Νεότητας, π. Peter Thornberg, καθώς επίσης και όλους όσους συνέλαβαν στην επιτυχή διοργάνωση του φεστιβάλ.

Συνεχάρη επίσης όλους τους διαγωνιζόμενους για τα επιτεύγματα και τις άψογες ερμηνείες τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να ακολουθούν τα καλλιτεχνικά τους όνειρα και να εδραιώνουν την Ορθόδοξη πίστη, ειδικά αυτή τη περίοδο της Σαρακοστής.

Στιγμιότυπο από το γεύμα. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Το χορευτικό της νεολαίας της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Το χορευτικό της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Εγκ Χάρμπορ. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Το χορευτικό της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον π. Αυγουστίνο Ψωμά και τον Επίσκοπο Μηδείας, κ. Απόστολο. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Τα χορευτικά της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Όσεαν της Νέας Ιερσέης, Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Το χορευτικά της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέαρ. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
ΟΙ νέοι της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Οι νέοι της κοινότητας του Αγίου Λουκά στο Μπρούμολ της Πενσιλβάνιας σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον π. Χρήστο Κόντο και τον Επίσκοπο Μηδείας, κ. Απόστολο. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Η θεατρική ομάδα της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στην Μίντια Πενσιλβάνιας. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Η θεατρική ομάδα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.