Το Βραβείο Φιλανθρωπίας της 100ετίας στο 326ο Τμήμα της AHEPA του Φλάσινγκ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η «Cigar Night» που διοργανώθηκε την Πέμπτη στο «Terrace on the Park» Φλάσινγκ

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Βασίλειος Μωσαϊδης, Δημήτριος Κόκοτας, Ντιν Μόσκος και Θεόδωρος Κλίνγκος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το φιλόξενο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Terrace on the Park» στο Φλάσινγκ το βράδυ της Πέμπτης, 22ας Σεπτεμβρίου 2022, είχε πλημμυρίσει από τα στελέχη και τα μέλη του 326ου Τμήματος της AHEPA (The Gus Cherevas Estia – Pindus) καθώς επίσης και τους φίλους τους που έδωσαν το δυναμικό παρών στην μεγαλύτερη ερανική εκδήλωση της χρονιάς.

Πρόκειται για τnν αποκαλούμενη «Cigar Night» (βραδιά τσιγάρου), η οποία παρείχε την δυνατότητα στα μέλη να απολαύσουν διάφορες ποικιλίες πούρου και να ανταλλάξουν απόψεις για τα τεκταινόμενα στην ομογένεια, καθώς επίσης και για την 100ή επέτειο της ιδρύσεως της AHEPA, της κορυφαίας οργάνωσης των Ελληνομερικανών που διαθέτει πεντακόσια και πλέον τμήματα στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην γενέτειρα, στην Κύπρου και στην Αυστραλία και έχει πλέον αποκτήσει τον χαρακτήρα της ισχυρότερης οικουμενικής οργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Δημήτρης Κόκοτας, ο εκτελεστικός διευθυντής Βασίλης Μωσαϊδης, ο πρώην ύπατος πρόεδρος Νικόλαος Καρακώστας, ο κυβερνήτης της 6ης Περιφέρειας της AHEPA Ντιν Μόσκος, ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ Παναγιώτης Βαλασιάδης, η συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ Σπυριδούλα Κουβαρά – Κατέχη, καθώς επίσης και άλλοι εκπρόσωποι της ομογένειας.

Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτριος Κόκοτας (ύπατος πρόεδρος της AHEPA), Γεώργιος Κακιβέλης, Φρανκ Πάππας και ο κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ της Νέας Υόρκης κ. Ντιν Μόσκος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ντιν Μόσκου.

Το εν λόγω Τμήμα είναι ένα από μεγαλύτερα και δραστήρια τμήματα όχι μόνο της πολιτεία της Νέας Υόρκης, αλλά και όλης της επικράτειας των ΗΠΑ και το οποίο έχει κάνει σημαία την φιλανθρωπία και την ενίσχυση των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και ευαγών ιδρυμάτων της ομογένειας.

Την τελευταία δεκαετία έχουν προσφέρει πάνω από $300.000 για τους προαναφερόμενους σκοπούς και ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Δημήτριος Κόκοτας τους απένειμε το Βραβείο Φιλανθρωπίας της 100ετίας.

Η εν λόγω εκδήλωση και όλες οι εκδηλώσεις του 2022 έχουν το άρωμα της 100ής επετείου της ιδρύσεως της οργάνωσης.

Στιγμιόλτυπο από την λαχειοφόρο αγορά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Το εν λόγω τμήμα έχει την έδρα του στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ και οι συνεδριάσεις κατά κανόνα λαμβάνουν χώρα κάθε δεύτερη Τετάρτη εκάστου μήνα, εκτός Ιούλιου και Αυγούστου στο σχολικό συγκρότημα και συγκεκριμένα στην αίθουσα που φέρει το όνομα της οργάνωσης.

Ο κυβερνήτης Ντιν Μόσκος, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής εγγραφής μελών του Τμήματος κάλεσε τους παρισταμένους και όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις τάξεις τους να επικοινωνήσουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο moskos.ahepa326@verizon.net είτε δια τηλεφώνου στο (347) 804-8354.

Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι αφίσες για την 100ή επέτειο της AHEPA. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.