Τιμούν την μνήμη της στυλοβάτισσας με δωρεά στο ταμείο για κατασκηνώσεις στα Κολύμπια της Ρόδου

0
141
Ο Σάββας και η 'Αννα Σωτρίλλη σε μια πρόσφατη εκδήλωση στην Αστόρια. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Συλλόγου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος της Ρόδου Νέας Υόρκης “Απόλλων” απέτισε φόρο τιμής στην στυλοβάτισσα του Συλλόγου ‘Αννας Σωτρίλλη, που απεβίωσε την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και κηδεύτηκε το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου στον καθεδρικό ναό της Αγίας Αικατερίνης και Γεωργίου, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Και δεν αρκέστηκε μόνο με αυτό, αλλά αποφάσισε να καταθέσει συμβολική δωρεά, στο ειδικό ταμείο του  Παν-Ροδιακού Συλλόγου -Απόλλων, που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα κατασκευής εξειδικευμένου χώρου κατασκηνώσεων υψηλής ποιότητας για παιδιά, στα Κολύμπια της Ρόδου.

Παράλληλα εξέδωσε ανακοίνωση τύπου, μέσω της οποίας εξαίρει την προσφορά της αειμνήστης. Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Συλλόγου:

Ο Σύλλογος Ροδίων Νέας Υόρκης “Απόλλων”, θρηνεί για τον χαμό της δικιάς του Άννας, της κυρίας Άννας Σωτρίλλη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή τη Δευτέρα,  23 Νοεμβρίου 2020. Η κυρία Άννα, γεμάτη καλοσύνη και γενναιοδωρία ήταν μια προσωπικότητα που συνδέθηκε άρρηκτα με τον Σύλλογο της Ρόδου Νέας Υόρκης – Απόλλων, μιας και αποτελούσε η σύζυγος του επί σειράς ετών προέδρου και νυν μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου, κ. Σάββα Σωτρίλλη. 

Επί δεκαετίες ακούραστοι και ακούραστη υπηρέτησαν την τοπική κοινωνία, το σύλλογο και τους Ροδίτες ανά τον κόσμο, με απλόχερη αγάπη, καλοσύνη ευγένεια και τιμιότητα. Ήταν η δική της στήριξη και η συνεισφορά στον κύριο Σάββα, με την οποία κατάφεραν να οδηγήσουν τον Σύλλογο μας, σε επιτυχίες, αλλά και να τον κρατήσουν όρθιο στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν.

Η κηδεία της αλησμόνητης Άννας Σωτρίλλη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου στον καθεδρικό ναό της Αγίας Αικατερίνης και Γεωργίου, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Ο σύλλογος της Ρόδου Νέας Υόρκης – Απόλλων, πενθεί μαζί με την οικογένεια Σωτρίλλη και τους συμπαραστέκεται. Στην μνήμη της κυρίας Άννας, θα κατατεθεί συμβολική δωρεά, στο ειδικό ταμείο του  Παν-Ροδιακού Συλλόγου -Απόλλων, που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα κατασκευής εξειδικευμένου χώρου κατασκηνώσεων υψηλής ποιότητας για παιδιά, στα Κολύμπια της Ρόδου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. καταλήγει η ανακοίνωση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.