Θλίψη και συγκίνηση για τον απροσδόκητο θάνατο της συζύγου του Κώστα Κωνσταντινίδη

0
Ο Κώστας Κωνσταντινίδης με την σύζυγό του Λόρι και τον γιο του Νικόλαο. Φωτογραφία: Facebook.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Λόρι Κωνσταντινίδη (Lori Vitale Cosntantinides), σύζυγος του ομογενή πρώην Δημοτικού Συμβούλου της Αστόριας, Κώστα Κωνσταντινίδη το πρωί της Δευτέρας, 19 Απριλίου 2021 έχασε την τελευταία μάχη της ζωής της. 

Το απόγευμα ο κ. Κωνσταντινίδης μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μοιράστηκε με τους συγγενείς και φίλους την θλιβερή είδηση και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αγωνίστηκε όσο ελάχιστοι με την νεφρική ανεπάρκεια και με τον σακχαροδιαβήτη τύπου 1.

Η αείμνηστη προ ενός έτους βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό και κατάφερε να βγει νικήτρια, αλλά τα προβλήματα της υγείας της επιδεινώθηκαν και μάλιστα έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην προ τριών περίπου εβδομάδων απόφαση του Κώστα Κωνσταντινίδη να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στις 9 Απριλίου 2021 αφ ενός μεν για να αφοσιωθεί στον αγώνα της Λόρι, αφ΄ετέρου για να αναλάβει τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου του οργανισμού «Variety Boys and Girls Club» του Κουίνς.

Η ανάρτηση του Κώστα Κωνσταντινίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η είδηση για τον πρόωρο θάνατο της Λόρι Κωνσταντινίδη προκάλεσε θλίψη στους ομογενείς και φιλέλληνες πολιτικούς οι οποίοι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τα συλλυπητήρια στον Κώστα Κωνσταντινίδη και στον μονάκριβο γιο τους Νικόλα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ασγατιτών Νέας Υόρκης «Η Κύπρος», Πίτερ Λούκας χθες το απόγευμα επικοινώνησε μέσω τηλεφωνικού μηνύματος με τον κ. Κωνσταντινίδη και του εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τον θάνατο της Λόρι και τον διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος θα τιμήσει την μνήμη της.

«Η Λόρι ήταν μια εξαιρετική σύζυγος και μητέρα, η οποία αγαπούσε τον Κώστα και τον Νικόλαο και αντλούσε δύναμη από την αγάπη τους στον αγώνα που έδινε τα τελευταία χρόνια. Ο Κώστας είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και προ οκτώ περίπου ετών με τον προεκλογικό του αγώνα μας έκανε όλους υπερήφανους. Εκλέχτηκε θριαμβευτικά, τήρησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και αγωνίστηκε για την Αστόρια και την ομογένεια», επεσήμανε ο κ. Λούκας.

«Η Λόρι ήταν αγωνίστρια της ζωής, ήταν εξ αγχιστείας Ασγάτισσα και θα τιμήσουμε και διαιωνίσουμε τη μνήμη της», κατέληξε ο κ. Λούκας.

Η ανάρτηση

«Η σύζυγός μου Λόρι έφυγε σήμερα το πρωί, μετά από μακρά ασθένεια, δίνοντας μάχη και τη νεφρική ανεπάρκεια και διαβήτη τύπου 1.  Έχω χάσει τα λόγια μου καθώς θρηνώ για την απώλειά της.  Ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένεια για την πολυετή βοήθεια και την μέριμνα για την οικογένειά μας. Σε αγαπώ ‘μωρό μου! Ο Νίκος και εγώ σε αγαπάμε», ανέφερε στο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό του Twitter ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία της εκλιπούσης δεν έχουν κοινοποιηθεί μέχρι και ετούτη την ώρα.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.