Θερινό πρόγραμμα φιλοξενίας Κυπριοπαίδων από τις ΗΠΑ στην Κύπρο

Στιγμιότυπο από προηγούμενη φιλοξενία στην Κύπρο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη καλούν τα παιδιά των αποδήμων Κυπρίων να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα φιλοξενίας που διοργανώνουν στην Κύπρου από τις 1έως και την 12 Ιουλίου 2022. Στο πρόγραμμα δικαιούνται να συμμετάσχουν παιδιά που έλκουν την καταγωγή τους από την Κύπρο και είναι ηλικίας 14 έως και 17 ετών.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής: Πληροφορείστε ότι το φετινό Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Φιλοξενίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-12 Ιουλίου, 2022.

Το Πρόγραμμα Φιλοξενίας διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, και σε αυτό δύνανται να συμμετάσχουν παιδιά αποδήμων Κυπρίων ηλικίας 14-17 ετών.

Στιγμιότυπο από προηγούμενη φιλοξενία στην Κύπρο.

Η ομάδα των παιδιών θα διαμένει σε ξενοδοχεία στη Λεμεσό και Λευκωσία, και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες, μοναστήρια και ιστορικά μνημεία σε διάφορες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. Τα παιδιά θα γίνουν επίσης δεκτά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Πρόγραμμα φιλοξενίας αποτελεί την συνδετική γέφυρα της νέας γενεάς των Αποδήμων Κυπρίων της Αμερικής με τη γενέτειρα των γονιών, παππούδων και γιαγιάδων τους, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική ευκαιρία γνωριμίας, αλλά και ταύτισης των παιδιών, με την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις λαϊκές παραδόσεις της Κύπρου.

Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι 20 Μαΐου, 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επικοινωνήσατε με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής: Tασούλα Μαναρίδη τηλ: (516) 399-2295, e-mail: info@fcaousa.org

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.