Θανατηφόρο στην Πάφο: «Ένα παιδί ευσυνείδητο, ευγενικό, με ήθος…»

0
Ο αριστούχος φοιτητής, Σπύρος Μαριάνθους, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφλατο της Πάφου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (https://www.sigmalive.com/) Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σε σχετική ανακοίνωση εκφράζει τον συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και άδικο θάνατο του φοιτητή του, Σπύρου Μυριάνθους, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

«Ο άτυχος Σπύρος, με καταγωγή από την Πάφο, ήταν τελειόφοιτος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του ΤΕΠΑΚ.

Τα μέλη του Τμήματος και οι συμφοιτητές του κάνουν λόγο για ένα παιδί ευσυνείδητο, ευγενικό, με ήθος, ευχάριστο χαρακτήρα και πρόθυμο να συνεισφέρει. Το Συμβούλιο του Τμήματός του, στην επόμενη συνεδρία του, θα διερευνήσει τρόπους να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Σπύρου.

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και ολόκληρη η Κοινότητα του Πανεπιστημίου μας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους, φίλους και συμφοιτητές του εκλιπόντος φοιτητή μας.   

“Μόλις ενημερώθηκα για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Σπύρου Μυριάνθους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο. Ο Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου μας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους του εκλιπόντος”, έγραψε ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, σε μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η κηδεία του άτυχου Σπύρου θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 16/11/2021, στις 15:00, στην εκκλησία της Τάλας (Γέννηση του Χριστού), στην Πάφο, στην οποία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου μας και θα καταθέσει στεφάνι.

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες, εις ένδειξη πένθους, έως την ημέρα τέλεσης της κηδείας του.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η Κιβωτός – Κέντρο Θεραπειών και αποκατάστασης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη για τον 22χρονο Σπύρο Μυριάνθους- Η παράκληση της οικογένειάς του (pic)

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.