Τετραήμερο ελληνικό φεστιβάλ στο Γουάιστόουν

0
75
Η αφίσα του ελληνικού φεστιβάλ της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ελληνικό φεστιβάλ το οποίο θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Ιουνίου 2022 και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, 12 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά, κοινωνικά γεγονότα της μεγαλωνύμου κοινότητας και συνάμα για την μεγαλύτερη ερανική εκδήλωση του έτους, η οποία παρέχει την δυνατότητα σε τρεις γενιές εθελοντών να βρεθούν ο ένας δίπλα του άλλου, να εργαστούν από κοινού και να δώσουν την δυνατότητα στους ομογενείς και στους φιλέλληνες της ευρύτερης περιοχής να απολαύσουν τα ελληνικά εδέσματα και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τις οικογένειές τους.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ. με τον αγιασμό που θα τελέσει ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Γεώργιος Αναστασίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 10.00 μ.μ. Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου θα λειτουργήσει από τις 6.00 μ.μ. – 11.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 3.00 μ.μ. μέχρι και τις 11.00 μ.μ. και την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 από τις 3.00 – 9.00 μ.μ.

Η αφίσα του ελληνικού φεστιβάλ της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν.

Το φεστιβάλ ως γνωστόν αποτελεί προορισμό μόνο για τους λάτρες της ελληνικής γαστρονομίας και γενικότερα της κουλτούρας, αλλά και έναν χώρο συνάντησης για τις οικογένειες, καθώς όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα λειτουργήσει και το λούνα πάρκ.  

Το φεστιβάλ έχει πολλές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε και το διαφημιστικό φυλλάδιο το οποίο είναι καλαίσθητο και το πιο σημαντικό εμπεριέχει και QR κώδικα σάρωσης (QR Code) για την λαχειοφόρο αγορά.  

Η κοινότητα του Τιμίου Σταυρού βρίσκεται στην διεύθυνση 11-05 150th Street, Whitestone, NY 11357.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο (718) 767-2955 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@holycrossgreekchurch.com.

Στιγμιότυπο από το πιο πρόσφατο Ελληνικό Φεστιβάλ της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.