Ταγκό με τον Καρ-κείνο: O αγώνας της Μαρίας Νεφέλης Δημητρίου (Βιντεο)

0
Η Μαρία Νεφέλη Δημητρίου και το βιβλίο της.

Γράφει ο Στέλιος Τάτσης *

Όπως θ’ακούσετε και στο βίντεο, η Μαρία είναι μια Κυπριοπούλα που για πολλά χρόνια δίνει συνεχόμενες μάχες κατά της επάρατης ασθένειας. Την υποστήριξα  στο πρώτο της βιβλίο απλόχερα δεν θέλω να αναφερθώ σε νούμερα γιατί  το θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον. 

Ο αγώνας της συνεχίζεται και πρόσφατα έγραψε και δεύτερο βιβλίο για να ανταπεξέλθει στα τεράστια έξοδα. Έχει ήδη κυκλοφορήσει και διατίθεται. Είμαι αρκετά χρόνια σε επαφή μαζί της (μου ήταν εντελώς άγνωστη, με συγκίνησε το θάρρος της και η ψυχική της δύναμη να παλαίψει. Δεν σας κρύβω πως πριν ξεκινήσω την συμπαράστασή μου, πέρασε από το μυαλό μου η περίπτωση απάτης και έκανα την δική μου δημοσιογραφική έρευνα και βρήκα πως  είναι αλήθεια) και έκτοτε με αποκαλεί Θείο Στέλιο.

Συζήτησα μαζί της  τα της νέας έκδοσης και της είπα πως το βιβλίο της θα  είχε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία στις πωλήσεις εάν εμεταφράζετο και στα Αγγλικά και συμφώνησε μαζί μου διότι το ίδιο της είπε και ο εκδοτικός οίκος. Μεθαύριο ξεκινάμε έναν καινούργιο χρόνο, το αύριο λόγω του ιού και γενικά της κατάστασηςπου επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι αβέβαιο , ας ξεκινήσουμε λοιπόν  τον καινούργιο χρόνο δίδοντας μια χαραμάδα ελπίδας σ’αυτήν την κοπέλα και δι’αυτής το δικαίωμα  στη ζωή.

Επιθυμεί να κάνει  την μετάφραση αλλά  αδυνατεί λόγω του κόστους (θα στοιχίσει γύρω στις $3,500.00 (τρισίμυση χιλιάδες δολλάρια) και αυτό  το ποσό  θα σας παρακαλούσα εκ μέρους της Μαρίας να το καλύψουμε εμείς. 

Επειδή η  κατ’ευθείαν αποστολή είναι δύσκολη και δαπανηρή, συνεννοήθηκα με τον Πρόεδρο του Παγχιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης ο Κοραής Κο. Παναγιώτη Γεραζούνη και συμφώνησε μαζί μου  να στέλνονται οι επιταγές σας στην:PANCHIAKI  “ KORAIS” SOCIETY, INC4315 202nd street,Bayside , NY 11361

Στο κάτω μέρος της επιταγής  γράψετε For Maria Nefeli DemetriouΤο πλεονέκτημα  που θα έχετε είναι ότι η οργάνωσή μας ο Κοραής είναι tax detectable και θα μπορέσετε να τα αφαιρέσετε από τους φόρους σας. Όσοι αποφασίσετε  να βοηθήσετε, θα ήθελα αν σας είναι δυνατόν να με ενημερώνετε με ένα μέιλ στο: captatsis@gmail.com, για να παρακολουθώ.

Η γραμματέας του Συλλόγου, κ.Ελισάβετ Τζουμάκα θα κρατάει κάταλογο με τα ονόματα  και το ολικό συγκεντρωθέν ποσό θα αποσταλεί από τον Κοραή στον λογαριασμό της Μαρίας, όλοι θα λάβετε αποδείξεις του “Κοραή”  και ενημέρωση με το συνολικό ποσό.Θα γίνει απολογισμός με τα ονόματα και τα ποσά εκάστου και θα δημοσιευθεί. Εάν κάποιος δεν θέλει να δημοσιευθεί το όνομά του  να το γράψει σε ένα σημείωμα.

Βάλτε το χέρι στην καρδιά και κάντε αυτό που θα θέλατε να κάνουν οι άλλοι στο δικό σας παιδί αν Ω μη γένοιτο βρισκόταν στην ίδια κατάσταση.

Εκ μέρους της Μαρίας Νεφέλης Δημητρίου και εμού προσωπικά δεχθείτε  τις καλύτερες μας ευχές, να έχετε Καλή χρονιά με Οικογενειακή Υγεία, Αγάπη και Γαλήνη. Με πολλή Αγάπη, Στέλιος Τάτσης

  • Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο https://www.helleniscope.com/ και το αναδημοσιεύουμε με την συγκατάθεση του αρθρογράφου.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.