Τα «Χριστούγεννα όπου υπάρχουν Έλληνες» κατάφεραν να ενώσουν τους Έλληνες όλου του κόσμου

0
62
Στιγμιότυπο από την εκπομπή 'Έλληνες Παντού".

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η εορταστική πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού και της “ERTWorld” να διοργανώσουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους Έλληνες του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, διότι έδωσε την δυνατότητα στους Ελληνες από τις διάφορες χώρες του κόσμου να γίνουν ένα, να ενώσουν τις φωνές τους και να αναβιώσουν τα έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Εληνισμού αναφέρεται: Εξαιρετική υπήρξε η επιτυχία της εκπομπής «Χριστούγεννα όπου υπάρχουν Έλληνες». Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ομογενειακού ενδιαφέροντος εορταστική εκπομπή, η οποία ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών με την EΡTWorld. Τα «Χριστούγεννα όπου υπάρχουν Έλληνες» πέτυχαν τον στόχο να ενώσουν τους Έλληνες όλου του κόσμου, με επίκεντρο τα παιδιά των Ελλήνων ομογενών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μπορείτε να πάρετε μία χαρακτηριστική γεύση με το βίντεο που ακολουθεί, ενώ την εκπομπή μπορείτε να τηξν παρακολουθήσετε στην ολότητά της κάνοντας κλικ στο https://www.ertflix.gr/ellines-tou-kosmou/oi-ellines-toy-kosmoy-christoygenna-opoy-yparchoyn-ellines/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.