Τα κοσμήματα «Ανδριώτης» άνοιξαν τα φτερά τους από την Σπάρτη στην Αμερική

0
Τα Κοσμήματα Ανδριώτης στην Σπάρτη.

Της Ελένης Καλογερά

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα Κοσμήματα Ανδριώτης (Andriotis Jewelry), ένα από  εμβληματικά κοσμηματοπωλεία της Σπάρτης,  διείδε την κρίση ως ευκαιρία και επέκτεινε την οικονομική δραστηριότητα δημιουργώντας το διαδικτυακό κοσμηματοπωλείο το οποίο παρέχει την δυνατότητα στους ομογενείς να έρθουν σε επαφή με την μεγάλη συλλογή κοσμημάτων και να παραγγείλουν τα κοσμήματα της αρέσκειάς τους εν όψει των ορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι αποστολές γίνονται δωρεάν, τόσο για τα κοσμήματα τα οποία εμπεριέχονται στις συλλογές του καταστήματος, όσο και για τα κατά παραγγελία κοσμήματα.

Κεντρικό μότο των κοσμημάτων Ανδριώτη είναι «Because made in Greece means more». Μετρούν περισσότερο διότι είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα και δη στην Σπάρτη που είναι ευρύτερα γνωστή όχι μόνο στους ομογενείς, αλλά και στους Αμερικανούς.

Τα Κοσμήματα Ανδριώτης στην Σπάρτη.

Τα Κοσμήματα Ανδριώτης συνδυάζουν την εμπειρία των τριάντα πέντε ετών, η οποία σε συνδυασμό με το φιλότιμο και την αγάπη για τους ομογενείς μπορεί και κάνει την διαφορά.

Το online κατάστημα κοσμημάτων www.andriotisjewelry.com διαθέτει σχεδιαστικά και ποιοτικά υπέροχα κοσμήματα όπως σταυρούς, κωνσταντινάτα, πρωτότυπες δημιουργίες.

Βρείτε το ζώδιό σας ή των αγαπημένων σας από την εμπνευσμένη ουράνια σειρά και… βάλτε στο μάτι το καλό, το μάτι – φυλαχτό με τη θαλασσιά τη χάντρα! Αποκτήστε, φορέστε ή χαρίστε από τις κομψότερες λευκού ή κίτρινου χρυσού χειροποίητες αλυσίδες και αφήστε τους κρίκους της να σας συνδέουν με τις πολυτιμότερες στιγμές της ζωής σας! 

Τα Κοσμήματα Ανδριώτης στην Σπάρτη.

Οσο για τους γονείς, νονές και νονούς δώστε από τον πολύτιμο χρόνο σας χρόνο να διαλέξετε από τους εκπληκτικούς σταυρούς και τα μοναδικά ματάκια – φυλαχτά! 

Αυτή την μοναδική παράδοση μαζί με την κομψότερη μοντέρνα άποψη στη δημιουργία και διάθεση κοσμημάτων έκανε στόχο με την τέχνη και τη συνέπειά του ο Γιώργος Ανδριώτης και η εκλεκτή, διαχρονική πελατεία του, προορισμό απόκτησής τους από το 1985, στο φυσικό κατάστημά του στη Σπάρτη! Με υπερηφάνεια και χαρά σας περιμένει τώρα και online στον ιστότοπο www.andriotisjewelry.com

Για κάθε ερώτησή σας – πέρα από τις υπάρχουσες πληροφορίες εδώ, είναι στη διάθεσή σας η Πωλίνα Andriotisjewelry.com@gmail.com που μπορεί να σας ξεναγήσει στις κλασικές και σε κάθε εμπνευσμένη δημιουργία.

Τα Κοσμήματα Ανδριώτης στην Σπάρτη.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.