Τα αντίδωρα των «Αναμνήσεων» στα δώρα και στην αγάπη των ομογενών

0
Η ευχετήρια κάρτα των Αναμνήσεων.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι αναγνώστες, Χρόνια πολλά! Υγεία, χαρά, ευτυχία, επιτυχίες και επί γης ειρήνη. Καλή Πρωτοχρονιά!

Αυτή την ώρα σε πολλές χώρες του πλανήτη άρχισαν ήδη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την έλευση του νέου έτους. Σε τρεις περίπου ώρες η γενέτειρα, η Κύπρος, η Βόρειος Ήπειρος και η Κωνσταντινούπολη θα υποδεχτούν με χαρά και με περισσότερες ελπίδες το νέο έτος 2023. Σε δέκα περίπου ώρες στην Πλατεία Τάιμς της Νέας Υόρκης οι Νεοϋορκέζοι και οι τουρίστες από όλον τον κόσμο θα υποδεχτούν με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις την έλευση του νέου έτους.

Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό του 2022 και να εναποθέσουμε τις ελπίδες όπως το 2023 να είναι αίσιο και ευτυχές, με υγεία, ευημερία και περισσότερη ειρήνη.

Οι ημέρες ετούτες παρέχουν στην δημοσιογραφική ομάδα των «Αναμνήσεων», να αναλογιστεί τα επιτεύγματα του 2022 και να θέσει ψηλότερα τον πήχη για το 2023, το οποίο είναι σημαδιακό διότι στις 2 Μαΐου 2023 θα γιορτάσουμε ταπεινά και χωρίς τυμπανοκρουσίες την 5η επέτειο της ιδρύσεως.

Το 2022, αναμφίβολα ήταν ένα από τα πιο παραγωγικά και καρποφόρα έτη. Με την αγάπη, την ενθάρρυνση και υποστήριξη των αναγνωστών οι «Αναμνήσεις» κατάφεραν να εκπλήξουν ευχάριστα την ομογένεια και τον απανταχού ελληνισμό και να τους προσφέρουν μια εναλλακτική, έγκυρη και έγκαιρη πηγή ενημέρωσης και να την καταστήσουν σημείο αναφοράς.

Με πείσμα, σκληρή εργασία, με την υποστήριξη και την αγάπη των συνεργατών μας καταφέραμε βήμα προς βήμα να μετατρέψουμε την ιστοσελίδα σε διαδικτυακή εφημερίδα με όλη τη σημασία της λέξεως, η οποία έχει ως κεντρομόλο δύναμη την ομογένεια.

Οι «Αναμνήσεις» διαφέρουν από πολλές άλλες ομογενειακές και αμερικανικές διαδικτυακές εφημερίδες, καθώς τόσο η ενημέρωση, όσο και οι υπηρεσίες της παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. 

Τα 95% της ύλης είναι πρωτογενείς ειδήσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο τα οποία παρέχουν στους αναγνώστες στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να πληροφορηθούν άμεσα τα τεκταινόμενα στην ομογένεια.

Οι αναλύσεις και τα σχόλια εστιάζονται αποκλειστικά και μόνο σε θέματα που αφορούν την ελληνοαμερικανική κοινότητα, τα εθνικά μας θέματα, την Ελλάδα και την Κύπρο και έχουν χρήσιμο χαρακτήρα.

Έμφαση δώσαμε στον ανθρώπινο πόνο και στην καταγραφή των ιστοριών των ομογενών εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την προσφορά τους και προβάλλοντάς τους ως πρότυπα. Μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει 693 ιστορίες ηγετών, παλαιμάχων, αγωνιστών, επιχειρηματιών, φιλανθρώπων και γενικότερα αφανών ηρώων της ομογένειας.

Οι ιστορίες αυτές αποτελούν πολύτιμα πετραδάκια της ιστορίας της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και πολύτιμα εργαλεία για τους ιστοριοδίφες του μέλλοντος. 

Με την πάροδο του χρόνο αυξήσαμε τις υπηρεσίες που παρέχουν οι «Αναμνήσεις» στο αναγνωστικό τους κοινό και κατ΄ επέκταση σε όλη την ομογένεια.

Οι «Αναμνήσεις» παρέχουν τη δυνατότητα στις ομογενειακές επιχειρήσεις, στα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και ευαγή ιδρύματα, στους Συλλόγους, στις κοινότητες και στην ίδια την Εκκλησία να διαφημιστούν με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος διασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη προβολή.

Τα αντίδωρα της αγάπης σας

Οι «Αναμνήσεις» από της ιδρύσεώς της μέχρι και σήμερα στηρίζονται στην αγάπη και στον οβολό των Ελληνοαμερικανών, κυρίως, που πιστεύουν στον ρόλο, στην αναγκαιότητα και στην αποστολή των ομογενειακών μέσων ενημέρωσης. 

Λαμβάνοντας υπόψη το ρητό «η χάρη θέλει αντίχαρη και πάλι χάρη να είναι» οι «Αναμνήσεις» ανταποκρίνονται και ανταποδίδουν με αντίδωρα στην αγάπη και στον οβολό που προέρχεται κυρίως από το υστέρημα.

Και ως αντίδωρα της αγάπης σας για το νέο έτος θεωρούμε τις εφαρμογές (Αpplications) και το Podcast.

Το Πάσχα του 2022 οι «Αναμνήσεις» κατάφεραν με την υπομονή και την επιμονή που τις χαρακτηρίζει να αποκτήσουν τις δικές τους εφαρμογές (Αpplications) στην Google Play καθώς επίσης και στο sto App Store της Apple.  Ακόμη και σήμερα οι «Αναμνήσεις» παραμένουν μια από τις ελάχιστες – αν όχι η μόνη – ομογενειακή διαδικτυακή εφημερίδα των ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν τις δικές τους εντελώς δωρεάν εφαρμογές.

Εν όψει της Εορτής των Ευχαριστιών οι «Αναμνήσεις» απέκτησαν το δικό τους Podcast, το οποίο παρέχεται επίσης δωρεάν από περισσότερες από δέκα ηλεκτρονικές πλατφόρμες που παρέχουν Podcast.

Όσα προαναφέραμε αποτελούν συνέχεια των καινοτομιών και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη δική σας βοήθεια, φίλοι αναγνώστες, θα μπορέσουμε το 2023 να προβούμε σε νέες καινοτομίες και να προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες.

Ενισχύστε τις «Αναμνήσεις»

Η εορταστική περίοδος που διανύουμε μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη, τη συμπαράσταση και το πιο σημαντικό το έναυσμα να προσφέρουμε τον οβολό μας για τη στήριξη των ευαγών ιδρυμάτων, των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών φορέων συμπεριλαμβανομένων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Όσοι λοιπόν πιστεύετε στην χρησιμότητα και την αναγκαιότητα των «Αναμνήσεων» και θέλετε να συμβάλλετε στην οικονομική μας εκστρατεία κάνετε κλικ στο κουμπί «Donate» που υπάρχει στην ιστοσελίδα (https://www.anamniseis.net/donate/).

Το κουμπί αυτό είναι συνδεδεμένο με την τράπεζα «Pay Pal», είναι απόλυτα ασφαλές και γίνονται δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Όσοι προτιμάτε τον παραδοσιακό τρόπο σημειώστε στις επιταγές σας: “Anamniseis Media Group” και ταχυδρομήστε τες στη διεύθυνση: Anamniseis Media Group, P.O.Box 690032, East Elmhurst, NY, 11369 – 0032.

Χρόνια πολλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ευημερία, ειρήνη και δικαιοσύνη σε όλον τον κόσμο. 

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.