ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, το βράδυ της Τρίτης, 14ης Δεκεμβρίου 2021, διοργάνωσε στην Ποντιακή Λέσχη στο Άπερ Ντάρμπι της Πενσιλβάνιας την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή και της προσέδωσαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι σύμβουλοι και οι παριστάμενοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του προέδρου Δημήτρη Ροζανίτη και του αντιπροέδρου Στέφανου Ευαγγελόπουλου και προσήλθαν φορτωμένοι με δώρα για την Τράπεζα Τροφίμων «Philabundance». Πρόκειται για τρόφιμα τα οποία το Σάββατο επρόκειτο να τα παραδώσουν στον οργανισμό, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην τριπολιτειακή περιοχή και ο οποίος προσφέρει την δική του συμβολή στην αντιμετώπιση της πείνας.

Τα στελέχη και τα μέλη απόλαυσαν τα εδέσματα που είχε προετοιμάσει η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίτες» της Φιλαδέλφειας, κ. Ιφιγένεια Παυλίδου – Οικονόμου, έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Η συμμετοχή, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ήταν περιορισμένη.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Ροζανίτης και Στέφανος Ευαγγελόπουλος, αντίστοιχα, καθώ επίσης και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χωριάτης παραχώρησαν συνέντευξη στο «Cosmos Philly TV» και στον Ελευθέριο Κώνστα και εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να καθιερώσουν ως θεσμό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του έργου του προαναφερόμενου φιλανθρωπικού οργανισμού.  

Το διοικητικό συμβούλιο της εν λόγω Ομοσπονδίας, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» εκλέχτηκε προ ενός έτους και συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους Δημήτρη Ροζανίτη, πρόεδρο, Στέφανο Ευαγγελόπουλο (αντιπρόεδρο), Μαρία Αγκατσιώτη, γραμματέα πρακτικών, Καρίσα Φαφλιού (Carissa Faflios) γραμματέα αλληλογραφίας και Παναγιώτης (Πίτερ) Παπαδέας, ταμία. Σύμβουλοι εκλέχτηκαν οι Ντάνιελ Πιθής (Danny Pithis) Φίλιππος Νικολαΐδης (Philip Nicolaidis), Δημοσθένης Γιαμουρίδης (Dimosthenis Giamouridis), Ελένη Πούλου (Eleni Poulos), Έφη Οικονόμου (Effie Economou), Στέλιος Λάμπρου (Stelios Lambrou), Βασίλειος Κεΐσογλου (Vasilis Keisoglu), Κώστας Κράβαρης  (Kostas Kravaris) και Γεωργία Χαλάκου (Georgia Halakos).

Στιγμιότυπο από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ. Φωτογραφία: Cosmos Philly TV
Φωτογραφία: Cosmos Philly TV
Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χωριάτης. Φωτογραφία: Cosmos Philly TV
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, Δημήτρης Ροζανίτης, αριστερά ο ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Ευαγγελόπουλος. Φωτογραφία: Peter Kallitsopoulos
Σε πρώτο πλάνο από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτρης Ροζανίτης, Στέφανος Ευαγγελόπουλος και Γιώργος Χωριάτης. Φωτογραφία: Peter Kallitsopoulos
Στιγμιότυπο από το δείπνο. Φωτογραφία: Peter Kallitsopoulos
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.