Στον ομογενή εν διαστάσει σύζυγο της αγνοούμενης στράφηκαν χθες οι έρευνες των αρχών

Ο ομογενής Φώτης Ντούλος. Φωτογραφία: Facebook

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Άκαρπες παραμένουν για 8η ημέρα οι συντονισμένες προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό της 50χρονης Jennifer Dulos, της εν διαστάσει συζύγου του ομογενή Φώτη Ντούλου.  Την Παρασκευή οι άνδρες της Αστυνομίας ερεύνησαν ακόμη και τις αυλές των σπιτιών σε μια ακτίνα δέκα μιλίων από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε η αγνοούμενη, στη λίμνη ακόμη και φρεάτια των ομβρίων υδάτων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιπολικά – όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης – εθεάθησαν στην έπαυλη του Φώτη Ντούλου και μετά από σύντομη συνομιλία ο ομογενής μπήκε στο αυτοκίνητό του με την φίλη του Michelle Traconis και με τη συνοδεία περιπολικών οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Νιου Κάναν, όπου και ανακρίθηκαν.

Το πρωί του Σαββάτου, 1 Ιουνίου 2019 οι αρχές εξασφάλισαν ένταλμα και άρχισαν τις έρευνες στο σπίτι του ομογενή.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, μέχρι και ετούτη την ώρα δεν απάντησε ούτε στο γραπτό και ούτε στο προφορικό μήνυμα των «Αναμνήσεων» σχετικά με τις ανακρίσεις και τις έρευνες στο σπίτι του ομογενή.

Ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση της οικογένειας μέσω της οποίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη για τις αρχές και σε όλους όσους προσέφεραν πληροφορίες στην Αστυνομία σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου.

«Τζένιφερ, σε αγαπούμε. Η απουσία σου είναι αισθητή και ευελπιστούμε ότι θα επιστρέψεις σύντομα κοντά μας σώα και αβλαβή» ανέφερε η δήλωση της οικογένειας.

Η οικογένεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και για τη δέηση που τελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης και ζήτησε από το κοινό και τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλήσουν σε τούτες τις δύσκολες στιγμές.

H Jennifer Dulos. Φωτογραφία New Canaan Police Department

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», από τις αρχές της εβδομάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στη δικαστική διαμάχη του Φώτη Ντούλου με την αγνοούμενη σχετικά με το διαζύγιο και την κηδεμονία των πέντε ανήλικων παιδιών, τέσσερα από τα οποία είναι δίδυμα.

Η ιστοσελίδα dailymail.com ανάρτησε την προ δύο ετών συνομιλία του Φώτη Ντούλου με την Αστυνομία το βράδυ που η σύζυγός του πήρε τα πέντε ανήλικα παιδιά και επέστρεψε στους γονείς της και την επόμενη ημέρα αποτάθηκε στο Δικαστήριο για την αίτηση διαζυγίου.

Παράλληλα αναφέρει ότι εις βάρος του ομογενή εκκρεμεί και η μήνυση που έχει καταθέσει η πεθερά του για οφειλές 1.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για τα δάνεια που έχει λάβει ο Φώτης Ντούλος, από τον πεθερό του Hilliard Farber που έχει πεθάνει το 2017 και τα οποία δάνεια συμπεριλαμβάνονται στην κληρονομιά του εκλιπόντα.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.