Στο «Τιτάν» στην Αστόρια πηγαίνει για ψώνια και ο ηθοποιός Ντάνι Ντεβίτο

H ανακοίνωση στην είσοδο της υπεραγοράς ελληνικών προϊόντων "Τιτάν" στην Αστόρια. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αν και χθες πήγα στο ομογενεικό σούπερ μάρκετ «Τιτάν», στην Αστόρια για ψώνια και μάλιστα ήθελα να προλάβω την χιονοθύελλα, αν και παρατήρησα ότι αυξήθηκε λόγω των εορτών, η κίνηση και ανάμεσα σε άλλους πελάτες πέτυχα και μια οικογενειακή φίλη, εντούτοις δεν συνάντησα τον αγαπημένο μου κωμικό ηθοποιό, τον Ντάνι Ντεβίτο.

Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα «The Infatuation» ο γνωστός κωμικός ψωνίζει ο ίδιος, συχνά, από το ομογενειακό σούπερ μάρκετ στην Αστόρια, που διαθέτει όλα τα Ελληνικά προιόντα και πρόσφατα έφερε στην Αμερικανική αγορά τα γνωστά τσουρέκια με σοκολάτα «Τερκενλή», από την Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία που κάνουν το «Τιτάν» να ξεχωρίζει  είναι και το τμήμα με τα τυριά, μάλιστα το αναφερει ως “feta bar”.

Οι ελιές και τα άλλα ελληνικά προϊόντα έχουν τοποθετηθεί σε ατομικά δοχεία προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή των πελατών με τα προϊόντα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Επίσης, η ίδια ιστοσελίδα συστήνει στους αναγνώστες της να δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων εδεσμάτων, το φρέσκο καταίφι και τις κονσέρβες με τα φασόλια γίγαντες, που δεν θελουν μαγείρεμα.

Καταλήγοντας, η ιστοσελίδα, που στο αφιερωμά της φιλοξενεί και άλλα 23 παρόμοιου τύπου καταστήματα που προωθούν τα ιδιαίτερα εθνικά προιόντα και τις κατά τόπους ιδιαίτερες γεύσεις, αναφέρει ότι από την στιγμή που τα προιόντα του «Τιτάν» τα προτιμάει ο Ντάνι Ντεβίτο, τότε σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε.

Οι «Αναμνήσεις» επικοινώνησαν με την διεύθυνση του «Τιτάν» ώστε να ρωτήσουν σχετικά με τον διάσημο πελάτη τους, αλλά μέχρι στιγμή δεν έλαβαν απάντηση.

Από αριστερά Κώστας Μάστορας, πρόεδρος του Tιτάν, Δημήτρης Καυχίτσας, πρόεδρος του Παν Γκριγκόριαν και Τζένη Μαρκοπούλου – Εμεξεζίδη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.