ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο φημισμένος πρώην τηλεοπτικός παραγωγός Γιώργος Μπουρλώτος την προηγούμενη εβδομάδα αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ την Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Cooper University Hospital στο Κάντμεν της Νέας Ιερσέης. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (covid 19) και έκτοτε νοσηλεύεται στον ίδιο νοσοκομείο όπου είχα νοσηλευτεί και ο ομογενής Γιάννης Πρατσινάκης, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τη μάχη με τον φονικό ιό.

Ο γιος του Αλέξανδρος Μπουρλώτος (Alex Burlotos) μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι ο πατέρας του αν και είναι 96 χρονών ξέρει όσο ελάχιστοι να κερδίζει τις μάχες της ζωής.

«Το Ελληνικό του Πνεύμα (Greek Spirit) όπως αποκαλούσαν και το τηλεοπτικό του πρόγραμμα θα του δώσει τη δυνατότητα να περάσει και ετούτη την δοκιμασία. Είμαστε αισιόδοξοι και προσευχόμαστε να αναρρώσει και να εξέλθει νικητής από το νοσοκομείο», επεσήμανε ο γιος του Άλεξ Μπουρλώτος.     

Ο Γιώργος Μπουρλώτος είναι ο δημιουργός της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνικό Πνεύμα» που για τρεις και πλέον δεκαετίες ενημέρωνε και ψυχαγωγούσε τους ομογενείς. Είναι βετεράνος του  Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αρχικά δημιούργησε το δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα και το 1984 δημιούργησε την τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνικό Πνεύμα» την οποία διατήρησε μέχρι τον Νοέμβριο του 2017.

Είναι συνιδρυτής της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ, έξω από τη Φιλαδέλφεια και πρώην πρόεδρος. Είχε διατελέσει πρώην κυβερνήτης του τμήματος 5 της AHEPA Νέας Ιερσέης και Ντελαγουέαρ, πρώην αντιπρόεδρος τραπέζης και πρώην πρόεδρος του 69ου Τμήματος  της AHEPA στη Νέα Ιερσέη.

Προ δύο περίπου ετών η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ του απείνειμε το Μετάλλιο της Ελευθερίας, το οποίο είναι το ανώτατό της βραβείο.

Οι «Αναμνήσεις» ενώνουν τις προσευχές τους με τις προσευχές υπέρ ταχείας ανάρρωσης των συγγενών και φίλων, καθώς επίσης και των μελών και των στελεχών των φορέων που υπηρέτησε με πάθος.

-Advertisement / Διαφήμιση-

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.