Στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι η συναυλία για την Γάζα

2
Η νέα αφίσα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι – αντί της Πλατείας Αθηνών – θα λάβει χώρα η μοναδική συναυλία υπέρ των ορφανών παιδιών της Γάζα και υπέρ της Ειρήνης που θα διοργανώσει ο οργανισμός «Astoria Neighbors for Justice» το βράδυ του Σαββάτου, 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ.

Η αλλαγή του χώρου αποφασίστηκε σήμερα, το πιο πιθανόν λόγω του καύσωνα που άρχισε ήδη να πλήττει πολλές περιοχές της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης. Και επιλέχτηκε το Κεφαλλονίτικο Σπίτι αφ ενός μεν λόγω του φιλόξενου χαρακτήρα του, αφ ετέρου δε λόγω των κλιματιζόμενων χώρων,

Η συναυλία είναι ένα πολυπολιτισμικό γεγονός καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν διάφορα μουσικά σύνολα μεταξύ των οποίων και ένα ελληνικό συγκρότημα.

Η συναυλία, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου θα διαρκέσει από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., είναι ανοικτή στο κοινό χωρίς εισιτήριο με fundraising για το PCRF (Palestinian Children’s Fund Relief). Στην συναυλία αναμένεται να συμμετάσχουν και αιρετοί αντιπρόσωποι από τον δήμο και την πολιτεία της Νέας Υόρκης

-Advertisement / Διαφήμιση-

2 COMMENTS

  1. Όλα καλά μόνο που το φυτίλι του λίκνου
    έχει πιάσει κάρκαδο……. και χρειάζεται
    ξεκαρκάδιασμα.

  2. Μετά από συζητήσεις με τούς διοργανωτές καί βλέπωντας το πρόγραμμα και το περιεχόμενο της εκδήλωσης αυτής καθώς καί την έκταση και το ήφος πού πήρε στα social media (οχι απαραίτητα από τους διοργανωτες) με την σύμφωνη γνώμη ανθρώπων του ΔΣ του συλλόγου ακήρωσα την φιλοξενία της εκδήλωσης αυτής στο σύλλογο μας. Λυπάμε για την απόφαση μου αυτή αλλά το καλό του συλλόγου είναι καί πάντα θα είναι υπεράνω προσωπικών επιλογών. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι στη Γάζα, καί σε άλλα μέρη τού κόσμου, υπάρχουν παιδιά καί μεγάλοι πού υποφέρουν χωρίς να φταίνε καί χωρίς την δυνατότητα να κάνουν κάτι. Δεν μπορούμε να παραμένουμε σιωπηλοί καί άπραγοι σε αυτό. Πρέπει καί μπορούμε να βοηθήσουμε. Ολοι. Ο σύλλογος “ΚΕΦΑΛΟΣ” σίγουρα θα κάνει το καθήκον του, όπως πάντα.

    Νίκος Αλυσανδράτος
    Πρόεδρος Συλλόγου Κεφαλλήνων “ΚΕΦΑΛΟΣ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.