ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η διαχρονική στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο έργο της Ομοσπονδίας  Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και άριστη συνεργασία επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης μελών του Δ.Σ της Ομοσπονδίας με τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Μανχάταν τη Τρίτη 9 Ιουλίου, 2019. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα εθνικά θέματα Κύπρου και Ελλάδας και οι κοινοί στόχοι που είναι η ενδυνάμωση των ελληνικών αξιών και ιδεωδών στη νεολαία και τις κοινότητες μας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Παπαστυλιανού, συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο για την επάξια εκλογή του, και εξέφρασε την στήριξη της Κύπριο-αμερικανικής κοινότητας στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής Κυριάκος Παπαστυλιανού και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.

«Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και η συνεργασία μας θα ενδυναμωθεί» δήλωσε ο κ. Παπαστυλιανού. Συνεχίζοντας ανάφερε ότι ενημερώθηκε ο Σεβασμιότατος για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ομοσπονδία και τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητες για την κοινότητα όπως η νεολαία, η παιδεία και το Εθνικό μας θέμα».

Στη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο παρευρέθηκαν οι: Κυριάκος Παπαστυλιανού, πρόεδρος, Νίκος Παφίτης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Χρίστος Καράμανος, Δέσποινα Αξιοτάκη, Μαργαρίτα Ηρακλέους-Λίκας, αντιπρόεδροι, τα μέλη, Νίκος Τζιάζας, Γιώργος Σοφοκλέους, Τάσος Ζαμπάς και ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.