Συνάντηση νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου με την Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ενώ υποδέχεται τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση / Χρήστος Μπόνης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος το μεσημέρι του Σαββάτου, 1η Ιουνίου 2019 επισκέφθηκε στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγή στην Αθήνα όπου έγινε δεκτός και συνομίλησε με τη πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ελληνοαμερικανική κοινότητα και την Ιερά Αρχιεπισκοπής Αμερικής, καθώς επίσης και το ρόλο της ομογένειας στην προώθηση των εθνικών μας θεμάτων.

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη των νέων. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος κάλεσε την κ. Γεννηματά να παραβρεθεί στη ενθρόνιση του στη Νέα Υόρκη.

Από αριστερά οι Παύλος Χριστίδης, Φώφη Γεννηματά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση / Χρήστος Μπόνης

Αύριο, Κυριακή 2 Ιουνίου ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος  θα συλλειτουργήσει με τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ.κ. Γαβριήλ στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας. Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι στην εν λόγω Θεία Λειτουργία θα παραστεί και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.