Συνάντηση ηγετών Παμμεσσηνιακής ΗΠΑ και Καναδά με τον Δήμαρχο Καλαμάτας

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Σταύρος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Τάσος Κοκαλιάρης και Αλεξάνδρα Κατσαρού. Φωτογραφία Δήμος Καλαμάτας.

Τριμελής αντιπροσωπεία της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά, η οποία πλαισιωνόταν από την πρόεδρο Αλεξάνδρα Κατσαρού, τον επίτιμο πρόεδρο Αναστάσιο Κοκαλιάρη και τον πρόεδρο του ιστορικού Συλλόγου Μεσσηνίων Νέας Υόρκης “Αριστομένης” Σταύρο Γιαννόπουλο επισκέψθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας όπου έγινε δεκτή και συνομίλησε με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου του Σήμου Καλαμάτας:

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά, Τάσος Κοκκαλιάρη

Τον κ. Κοκκαλιάρη συνόδευαν η Πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας, Αλεξάνδρα Κατσαρού και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αριστομένης» των Μεσσηνίων της Νέας Υόρκης Σταύρος Γιαννόπουλος.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα με τους παράγοντες της Ομογένειας να εκφράζουν επανειλημμένα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα.

Ιδιαίτερη χαρά εξέφρασαν τη στιγμή που ο Δήμαρχος Καλαμάτας προσέφερε στον κ. Κοκκαλιάρη το αναμνηστικό μετάλλιο της πόλης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 και σε όλους τους επισκέπτες το βιβλίο του Δήμου για το ’21.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.