Πρόγραμμα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν

0
Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού στο Γουαίτστόουν, π. Γεώργιος Αναστασίου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν ετοιμάζεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
Ο ιερατικός προϊστάμενος της μεγαλωνύμου και της δυναμικής κοινότητας π. Γεώργιος Αναστασίου, ο οποίος θα τελέσει τις Ακολουθίες και θα προστεί των εορταστικών εκδηλώσεων κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της κοινότητας να παρακολουθήσουν τις Ακολουθίες και  ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ο περικαλλής ναός του Τιμίου Σταυρού βρίσκεται στην διεύθυνση 11-05 150η Οδός στο Γουάιτστόουν της Νέας Υόρκης.

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή των Χριστουγέννων με την Εσπερινή Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί από τις 6.00 – 8.00 μ.μ.

Το πρόγραμμμα.

Την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 (8:00-11:00 π.μ.), ανήμερα της Γεννήσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία

Την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023 και ώρα (9:00 – 11:00 π.μ.) – Περιτομή του Χριστού / Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου θα τελεστούν ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία για το Νέο Ετος.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, Παραμονή των Φώτων / Μεγάλαι Ωραι – Παραμονή των Θεοφανείων Μέγας Αγιασμός της Εορτής των Φώτων θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία (8:00 -11:00 π.μ.).

Την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, (8:00 π.μ. -11 π.μ.) ανήμερα των Αγίων Θεοφανείων θα τελεστούν Όρθρος και η Θεία Λειτουργία

Το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 (8:00 π.μ. – 10:00 π.μ.) Σύναξις Ιωάννη του Προδρόμου θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Επωφελούμενοι της ευκαιρίας ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Γεώργιος Αναστασίου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα, το Απογευματινό Σχολείο «Ευστάθιος και Σταματική Βαλιώτη», το Holy Cross «Stars Academy» Pre-School και όλοι οι Οργανισμοί της Κοινότητας εύχονται στον απανταχού Ελληνισμό «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο!».

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.