ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν ετοιμάζεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
Ο ιερατικός προϊστάμενος της μεγαλωνύμου και της δυναμικής κοινότητας π. Γεώργιος Αναστασίου, ο οποίος θα τελέσει τις Ακολουθίες και θα προστεί των εορταστικών εκδηλώσεων κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της κοινότητας να παρακολουθήσουν τις Ακολουθίες και  ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Οι φετινές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε μια από τις δύσκολες περιόδους που διανύει η Αμερική και κατ΄ επέκταση η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα δώσουν την δυνατότητα στους ομογενείς να προσευχηθούν για την απαλλαγή από τον φονικό ιό και την επιστροφή της κοινωνικής και συλλογικής δράσης στους κανονικούς ρυθμούς.

Ο περικαλλής ναός του Τιμίου Σταυρού βρίσκεται στην διεύθυνση 11-05 150η Οδός στο Γουάιτστόουν της Νέας Υόρκης

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν της Νέας Υόρκης.

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2020, παραμονή των Χριστουγέννων με την Εσπερινή Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί από τις 7.00 – 9.00 μ.μ.

Ανήμερα της Γεννήσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού (25 Δεκεμβρίου 2020) από τις 8:00-11:00 π.μ. θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία
Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, την μετά του Χριστού Γέννηση και Στεφάνου Αρχιδιακόνου Πρωτομάρτυρα, , από τις 8:00-11:10 π.μ. θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
Την Παρασκευή, 1η Ιανουαρίου 2021 , ανήμερα της Εορτής του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου από τις 9.00 – 11.00 π.μ. θα τελεστούν ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία για το Νέο Έτος.

Την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, προ των Φώτων, θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία  από τις 8.00 – 11.000 μ.μ.

Την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, Παραμονή των Θεοφανείων  θα τελεστούν ο ’Ορθρος και η Θεία Λειτουργία από τις 8.00 – 11.00 μ.μ.
Την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 από τις 8.30 – 10.00 π.μ. θα λάβουν χώρα ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός της Εορτής των Φώτων.

Την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021, ανήμερα της Σύναξης του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου θα τελεστούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, από τις 8.00 – 10.00 π.μ.  
Ο ιερατικός προϊστάμενος της Κοινότητας, π. Γεώργιος Αναστασίου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα, το Απογευματινό Σχολείο «Ευστάθιος και Σταματική Βαλιώτη» και όλοι οι Οργανισμοί της Κοινότητας εύχονται στον απανταχού Ελληνισμό: Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο!

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.