Προεκλογική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον Απόδημο Ελληνισμό

0
Από αριστερά διακρίνονται η εκπαιδευτικός Γεωργία Λιγνού, η καθηγήτρια Νατάσσα Ρωμανού, Έφη Αχτσιόγλου και ο διαπρεπής ογκολόγος από τη Βοστώνη Όθωνας Ηλιόπουλος. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νέας Υόρκης το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 και ώρα 1.00 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης) διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση με τίτλο: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την Ελλάδα του αύριο και ο ρόλος του Απόδημου Ελληνισμού».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά και μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν και οι τρεις Ελληνοαμερικανοί οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δρ Όθων Ηλιόπουλος, Στέφανος Κασελλάκης και Δρ. Νατάσσα Ρωμανού.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Γουναλάκη, συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νέας Υόρκης:

Το Σάββατο στις 6 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. EST (6 μ.μ. ώρα Ελλάδος) σας προσκαλούμε στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον Απόδημο Ελληνισμό που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τίτλο: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την Ελλάδα του αύριο και ο ρόλος του Απόδημου Ελληνισμού»

Θα μιλήσουν οι: Κατρούγκαλος Γιώργος: Υποψήφιος Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, πρ. Υπουργός Εξωτερικών, Τομεάρχης Εξωτερικών, Τζάκρη Θεοδώρα: Υποψήφια Βουλεύτρια Πέλλας, πρ. Υφυπουργός Βιομηχανίας, Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών (Εξωτερικό Εμπόριο, Απόδημος Ελληνισμός), Φωτάκης Κώστας: Ομότιμος Καθηγητής τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρ. αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Χαρίτσης Αλέξης: Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας, πρ. Υπουργός Εσωτερικών, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και οι 3 απόδημοι βουλευτές επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Ηλιόπουλος Όθωνας: Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας,  Αν. Καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και στο Massachusetts General Hospital Cancer Center, Κασσελάκης Στέφανος: Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας, Επιχειρηματίας και Επενδυτής, Ρωμανού Νατάσσα: υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας, Ερευνήτρια στη Μοντελική Ωκεανογραφία και το Κλίμα της NASA, συμβεβλημένη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γουναλάκης Αντώνης, Υπ. Διδάκτωρ Οικονομικών – Umass Amherst, συντονιστής ΟΜ Νέας Υόρκης.

Zoom Link: https://umass-amherst.zoom.us/j/94802718209

Facebook: https://www.facebook.com/events/1699968987123789

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.