ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Αγίας Μαρκέλλας στο Γουάντα της Νέας Υόρκης διοργανώνει διήμερο φθινοπωρινό φεστιβάλ με πολλές εκπλήξεις. Το φεστιβάλ με την επωνυμία «St. Markella Family Fall Harvest 2020» θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου, 17 Οκτωβρίου 2020 (12.00 – 5.00 μ.μ.) και θα συνεχιστεί την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 από τις 12.00 – 5.00 μ.μ. και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Η αντιπρόεδρος της κοινότητας και συνάμα πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Μαρία Κοΐνη μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι πρόκειται για μια καινοτομία η οποία έχει ως στόχο αφ’ ενός μεν την ψυχαγωγία των ομογενών και άλλων κατοίκων της περιοχής, εφ΄ετέρου για την ενίσχυση του ταμείου της κοινότητας και την συνέχιση του φιλανθρωπικού ταμείου.

Επειδή ο Οκτώβριος είναι Μήνας του Καρκίνου του Μαστού θα προσφέρουν μια δωρεά σε ερευνητικό κέντρο για τον καρκίνο του μαστού.

Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 35 μικροπωλητές, ενώ η Φιλόπτωχος Αδελφότητα θα διοργανώσει ένα μεγάλο flea market. Παράλληλα θα υπάρξουν αρκετά ζώα καθώς επίσης και ιππασίες με τα Pony για τους μικρούς φίλους.

Στις 3.00 μ.μ. τόσο του Σαββάτου, όσο και της Κυριακής θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της κολοκυθόπιτας (Pie Eating Contest).

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και διάφορα εδέσματα μεταξύ των οποίων σουβλάκια και άλλα είδη σχάρας.

Η κ. Κοΐνη επεσήμανε ότι η είσοδος είναι δωρεάν και κάλεσε τους ομογενείς να ενισχύσουν την προσπάθειά τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Κοΐνη στο (516) 459 – 4815 είτε στο γραφείο της κοινότητας στο (516) 783-5760.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.