Πλούσια σε συγκινήσεις η φωταγώγηση του Δέντρου στην πλατεία Αθηνών στην Αστόρια

0
253
Το φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πλουσια σε συγκινήσεις ήταν η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, 2 Δεκεμβρίου 2020, στην Πλατεία Αθηνών στην Αστόρια. Αν και η συμμετοχή του κόσμου, λόγω της πανδημίας ήταν περιορισμένη, εν τούτοις οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, οι χορηγοί και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών έκαναν την διαφορά.

Την παράσταση έκλεψε το συγκρότημα Cyprus New York Productions υπό την διεύθυνση του μαέστρου Φύτου Στράτη έψαλε τα κάλαντα και εξέπεπμψε νότες αισιοδοξίας.

Στην τελετή παρέστη και ο Επίσκοπος Μηδείας, κ. Απόστολος ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου.

Από αριστερά οι Ανδρέας Λάτος, Κυριάκος Καράμπελας, Ηλίας Φίλας, Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος και Μαρία Μάρκου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.

Χαιρετισμούς απηύνθυναν ο συντονιστής της εκδήλωσης Κωσνταντίνος Λαμπρόπουλος, οι χορηγοί, τα στελέχη της Πλατείας Αθηνών, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιατί αξιώθηκαν να κάνουν πράξη μια ιδέα και υπόσχεση και να προσφέρουν την δική τους συμβολή στην δημιουργία της χριστουγεννιάτικης ατμόφαιρας στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια.

Οι καλλιτέχνες Φύτος Στρατής, Λούης Παναγιώτου, Αριάδνη Παναγοπούλου, Αγγελική Ψώνη και Δημήτρης Μιχαήλ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.
Ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, αριστερά και ο Δρ. Γεώργιος Λιακέας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.
Ο κυβερνήτης της AHEPA, Λού Κάτσος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.
Αριστερά ο Τζορτζ Ντέλης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.