ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πλούσια σε συγκινήσεις ήταν τα τριπλά γενέθλια έκπληξη που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης, 22 Δεκεμβρίου 2022 στο «Metropolitan Club» στο Μανχάταν ο επιχειρηματίας και ευεργέτης της ομογένειας Στυλιανός Ζερβούδης με τα παιδιά, τα εγγόνια και τα ανίψια του.

Πρόκειται για τις δίδυμες αδελφές Αγγελική Ζερβούδη και Χαρίκλεια Τσέτσεκα – το γένος Τζίνη – που γιόρταζαν τα 70χρονά τους και την εγγονή Λία (Αγγελική) Ζερβούδη που γιόρταζε τα 17χρονα.   

Στην τριπλή γιορτή παρέστησαν οι συγγενείς, μεταξύ των οποίων και μερικοί από την γενέτειρα, οι φίλοι των εορτάζουσων,  καθώς επίσης και συνεργάτες τους.

Παρέστησαν επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, ο π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, ιερατικός προϊστάμενος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν, ο π. Χρήστος Παππάς, από την κοινότητα της Αναλήψεως στο Φέρβιου της Νέας Ιερσέης, ο π. Βασίλειος Λούρος από την κοινότητα της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπρονξ και ο αρχιδιάκονος Διονύσιος Παπίρης.

Αν και η Αγγελική Ζερβούδη έχει 11 εγγόνια μεταξύ των οποίων και αρκετά μικρά παιδιά, εν τούτοις όλοι κατάφεραν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την εν λόγω γιορτή με συνέπεια να δοθεί μεγαλύτερη αξία στην έκπληξη.

‘Όταν άνοιξε η πύλη του ανελκυστήρα του τρίτου ορόφου και είδαν τα παιδιά και εγγόνια που τους ενέμεναν τόσο η Αγγελική, όσο και η Χαρίκλεια δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Τόσο η Αγγελική όσο και η Χαρίκλεια μίλησαν με έκδηλη την συγκίνησή τους για τις οικογένειές τους και ήρθαν να υπενθυμίσουν σε όλους συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα για τον άνθρωπο από την απόκτηση μια αγαπημένης και μονοιασμένης οικογένειας και η διαπαιδαγώγηση και η μόρφωση των παιδιών και των εγγονιών.

Περίτρανη απόδειξη αποτελεί και η εταιρεία που προ τεσσάρων και πλέον ετών ίδρυσαν ο Στυλιανός και η Αγγελική και σήμερα εν έτη 2022 κατέχει εξέχουσα θέση στον κατάλογο των ιδιωτικών οικοδομικών εταιρειών του Δήμου και της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Τα παιδιά τους Κωνσταντίνος, Δημήτριος, Τηλέμαχος και Αριστοτέλης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους παρέλαβαν τα ηνία της εταιρείας και κατάφεραν να την μετέτρεψαν στον όμιλο «Galaxy General Contracting Corp». 

Τόσο η Αγγελική όσο και η Χαρίκλεια αναφέρθηκαν με δέος στην αδελφή τους Τίνα, στις οικογένειές τους και τόνισαν ότι ενθυμούνται καθημερινά την μητέρας τους που μιλούσε με υπερηφάνεια για τα εγγόνια της. Τώρα πλέον αισθάνονται και οι ίδιες τα ίδια συναισθήματα για τα δικά τους εγγόνια.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν και οι τούρτες, η μία για τις δίδυμες αδελφές Αγγελική και Χαρίκλεια και η δεύτερη για την 17χρονη Αγγελική Ζερβούδη.

Σε πρώτο πλάνο τα εγγόνια ενώ αναμένουν την άφιξη των εορταζουσών Αγγελικής Ζερβούδη και Χαρίκλειας Τσέτσεκα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, η Χαρίκλεια Τσέτσεκα και το ζεύγος Στυλιανού και Αγγελικής Ζερβούδη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, ενώ αναπέμπρι την προσευχή βοηθούμενος υπό του αρχιδιακόνου, Διονυσίου Παπίρη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Τα παιδιά και οι νυφάδες της Αγγελικής Ζερβούδη και της Χαράκλειας Τσέτσεκα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Η Χαρίκλεια Τσέτσεκα, αριστερά και η Αγγελική Ζερβούδη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Ο Στυλιανός Ζερβούδης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο, κ. Ελπιδοφόρο, τους ιερείς τους προσκεκλημένους και τα παιδιά του. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Ο Στυλιανός και η Αγγελική Ζερβούδη με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.