Παρέλαση και επίσημο δείπνο στο Τορόντο για την 28η Οκτωβρίου 1940

0
Στιγμιότυπο από την παρέλαση των ομογενών για την 28η Οκτωβρίου, στο Τορόντο του Καναδά, το 2019 (πηγή: facebook.com/GreekCommunity/)

Το ηρωικό έπος του 1940 θα τιμήσουν φέτος, μετά από δύο χρόνια σιωπής λόγω της πανδημίας, οι ομογενείς της Ελληνικής Κοινότητας στο Τορόντο του Καναδά.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, εθνοτοπικοί σύλλογοι με τα λάβαρά τους, ομογενειακές ενώσεις και Έλληνες της διασποράς θα συναντηθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στις 13:00 (τοπική ώρα), για να παρελάσουν στη λεωφόρο Ντάνφορθ.

Μετά την παρέλαση, στις 14:30, θα γίνει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων υπέρ των πεσόντων, στο μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 19:00, οι ομογενείς θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο και ο χορός της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, στο Κέντρο Μεγάλου Αλεξάνδρου (1385 Warden Ave, Scarborough). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο την ορχήστρα OLA Band αλλά και τα χορευτικά τμήματα της Κοινότητας. Η είσοδος στο δείπνο κοστίζει 100 δολάρια Καναδά και 50 δολάρια για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Πηγή: https://www.pontosnews.gr/

Η αφίσα των διήμερων εκδηλώσεων.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.