Ορκωμοσία νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Διπλατανιωτών Αμερικής «Αγία Μαρίνα»

0
146
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Διπλατανιωτών "Αγία Μαρίνα".

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ορκωμοσία του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Διπλατανιωτών «Αγία Μαρίνα», η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 27 Φεβρουαρίου 2022, στα ιδιόκτητα γραφεία στο Μπρούκλιν, κατά την διάρκεια της πρώτης γενικής συνέλευσης του έτους εξέπεμψε μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του Συλλόγου.

Το διοικητικό συμβούλιο, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» εκλέχτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2021 κατά την διάρκεια της εκλογικής γενικής συνέλευσης και έκτοτε προετοίμασε το έδαφος για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας των Τριών Ιεραρχών του Μπρούκλιν, π. Ευγένιος Πάππας, ανάπεμψε την προσευχή και εν συνεχεία τέλεσε την ορκωμοσία του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η νέα ηγεσία του Συλλόγου Διπλατανιωτών “Αγία Μαρίνα”.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Βασίλειος Γκουρνέλος, τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του μετά την ορκωμοσία, όσο και κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη των στελεχών και των μελών και τόνισε ότι οι εκλογές της 12 Δεκεμβρίου 2021 αποτελούν σταθμό για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.

Παράλληλα τόνισε ότι η δίμηνη περίοδος που μεσολάβησε από τις εκλογές μέχρι και την ορκωμοσία παρείχαν την δυνατότητα στο νέο συμβούλιο να αξιολογήσει την κατάσταση και να προετοιμαστεί ούτως ώστε μετά την ορκωμοσία να πιάσουν δουλειά.

Αναφερόμενος στους στόχους της νέας ηγεσίας ο κ. Γκουρνέλος επεσήμανε ότι συμπεριλαμβάνονται η αξιοποίηση και η ανακαίνιση του ιδιόκτητου οικήματος στο Μπρούκλιν και η προσέλκυση της νέας γενιάς στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.   

Σε πρωτο πλάνο ο π. Ευγένιος Πάππας και ο τέως πρόεδρος Γιάννης Νικολόπουλος,.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους Βασίλειο Γκουρνέλο, πρόεδρο, Νίκο Ξυλωμένο, α’ αντιπρόεδρο, Τόμυ Αντζουλή, β΄αντιπρόεδρο, Τζανέτ Πετανζόνε, γραμματέα, Νίκο Κατσένη, βοηθό γραμματέα, Δημήτριο Βέλλιο, ταμία, Γιώργος Σ. Γιαννόπουλος, βοηθό ταμία και μέλη τους Λούη Κ. Βέλλιο, Αθανάσιο Β.  Βέλλιο, Αριστέα Γιαννοπούλου, Νικόλαο Αντωνιάτη και Χαράλαμπο Καραχάλιο.  Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Τέντυ Κουλούρης και Χαράλαμπος Βέλλιος.

Η εξελεγκτική επιτροπή πλαισιώνεται από τους κ.κ. Νικόλαο Βέλλιο, Μπιλ Παλουμπή και Πίτερ Γιαννόπουλο.

Στιγμιότυπο από την κοπή της βασιλόπιτας.
Στιγμιότυπο από την δεξίωση που ακολούθησε.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.