ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενθουσιώδης με όλη τη σημασία της λέξεως ήταν η προεκλογική συγκέντρωση για την ενίσχυση της εκστρατείας του ομογενή υποψήφιου πολιτειακού βουλευτή Μιχάλη Ταννούση, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου 2019 στο ομογενειακό ζαχαροπλαστείο «Ομόνοια» στο Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν.

Ο Μιχάλης Ταννούσης, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» διεκδικεί το χρίσμα του υποψηφίου πολιτειακού βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την 64η εκλογική περιφέρεια που συμπεριλαμβάνει το Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ και στις προκριματικές εκλογές της 23ης Ιουνίου 2020 θα αναμετρηθεί με τον αλβανικής καταγωγής Μάρκο Κέπι, ο οποίος κάθε άλλο παρά φιλικές διαθέσεις έχει προς τους ομογενείς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ομογενείς επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη των ελληνορθοδόξων κοινοτήτων των Τριών Ιεραρχών, του Τιμίου Σταυρού, της Κοίμησης της Θεοτόκου και των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Μπρούκλιν.

Ο Μιχάλης Τανούσης με την Ζωή Κουτσουπάκη και τους υποστηρικτές του. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μιχάλη Ταννούση.

Αρκετοί από αυτούς συμμετείχαν σε άλλες συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν στη Νέα Υόρκη και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τα προσόντα του ομογενή υποψήφιου και τόνισαν ότι η απόφαση του Μιχάλη να εισέλθει στον πολιτικό στίβο έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και στους ομογενείς που βρίσκονται σε άλλες εκλογικές περιφέρειες της Νέας Υόρκης και της Νέας Ιερσέης.

Ο κ. Ταννούσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον Τσαρλς Καπετανάκη που ηγούνταν της οργανωτικής επιτροπής και τόνισε ότι αν και ο ίδιος δεν είχε κατορθώσει να εκλεγεί στην πολιτειακή γερουσία το 2000, εν τούτοις προλείανε το έδαφος για την εκλογή του Ματθαίου Μυρώνη ως πολιτειακού βουλευτή του Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ.

Ο κ. Μυρώνης όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» ήταν ο πρώτος ομογενής από το Μπρούκλιν ο οποίος εκλέχτηκε στην πολιτειακή βουλή και ο οποίος άνοιξε το δρόμο για την εκλογή της Νικόλ Μαλλιωτάκη.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Μιχάλη Ταννούση. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μιχάλη Ταννούση.

Ο κ. Ταννούσης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και τόνισε ότι αποκτά ιδιαίτερη σημασία διότι το ζαχαροπλαστείο «Ομόνοια» εδρεύει στην εκλογική του περιφέρεια και το πιο σημαντικό πολλοί από τους παρισταμένους είναι συνάμα και ψηφοφόροι.

Το βράδυ της Τετάρτης, 11 Δεκεμβρίου 2019 ο Μιχάλης Ταννούσης παρέστη στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που παρέθεσαν στο ομογενειακό κέντρο «The Venetian» η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων της Νέας Ιερσέης, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Ιερσέης και ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Δικηγόρων και ενημέρωσε τα στελέχη και τα μέλη των προαναφερόμενων φορέων για τους στόχους και της ιδιαιτερότητες της προεκλογικής του εκστρατείας.

Απαντώντας σε ερώτηση των παρισταμένων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να  βοηθήσουν οι ομογενείς που δεν κατοικούν στο Μπρούκλιν και στο Στάτεν Αϊλαντ ο κ. Ταννούσης επεσήμανε ότι στις προεκλογικές εκστρατείες μετρούν τα χρήματα και οι ψήφοι.

Ο Μιχάλης Ταννούσης με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μιχάλη Ταννούση.

Οσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία του κ. Ταννούση καλούνται να κάνουν κλικ στον ιστότοπο https://secure.anedot.com/tannousis-for-assembly/donate και ότι οι ατομικές δωρεές δεν μπορεί να υπερβούν τα 4.700 δολάρια και οι εταιρικές τις πέντε χιλιάδες δολάρια.

Οι δωρεές γίνονται με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω του ιστοτόπου, είτε μέσω επιταγών πληρωτέες στο «Tannousis for Assembly» και αποστέλλοντάς τες στη διεύθυνση 156 Prescott Avenue, Staten Island, N.Y. 10306.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Μιχάλη Ταννούση. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μιχάλη Ταννούση.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.