Ομογενείς δώρισαν πάνω από 6.000 λουλούδια σε τρία νοσοκομεία της Νέας Ιερσέης

0
Το προσωπικό του νοσοκομείου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το ομογενειακό ανθοκομείο «Hionis Greenhouses & Garden Center» στο Whitehouse Station της Νέας Ιερσέης την προηγούμενη εβδομάδα δώρισε πάνω από 6.000 γλάστρες με τουλίπες και άλλα πασχαλινά λουλούδια σε τρία νοσοκομεία της Νέας Ιερσέης, ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ο γερουσιαστής Κιπ Μπέιτμαν (senator Kip Bateman) ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό με τα νοσοκομεία συμμετείχε ο ίδιος στην διανομή και των λουλουδιών και μάλιστα πρόβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις άκρως συγκινητικές φωτογραφίες με τους ομογενείς – δωρητές και με τις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Νοσοκομείου  Robert Wood Johnson University Hospital Somerset, κ. Tony Cava, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την αγάπη και την γενναιοδωρία των ομογενών.

Η διανομή των λουλουδιών της αγάπης, όπως επεσήμαναν στις Αναμνήσεις η Αγγελική Χιόνη και ο γιος της Ευθύμιος, ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης από το νοσοκομείο «Hunterdom Medical Center» στο Flemington της Νέας Ιερσέης, συνεχίστηκε την Παρασκευή με την διανομή στο νοσοκομείο  «Robert Wood Johnson University Hospital» στο Somerset της Νέας Ιερσέης και ολοκληρώθηκε το Σάββατο του Λαζάρου με τη διανομή στο  «Robert Wood Johnson University Hospital» στο New Brunswick.

Ο γερουσιαστής Κιμ Μπέιτμαν και ο Ευθύμιος Χιόνης, ενώ ξεφορτώνουν τα λουλούδια. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.

«Όταν δωρίζεις ένα λουλούδι σε ένα άτομο προσφέρεις χαρά, αλλάζεις τη διάθεσή του και με όλη την σημασία τη λέξεως του φτιάχνεις την ημέρα. Το λουλούδι, χωρίς την παραμικρή υπερβολή έχει θεραπευτικές ιδιότητες και γι αυτό κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τους συγγενείς και φίλους τους προσφέρουμε λουλούδια», επεσήμανε η κ. Αγγελική η οποία μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο προ 37 ετών δημιούργησαν το ανθοκομείο «Hionis Greenhouses & Garden Center» στο Whitehouse Station της Νέας Ιερσέης.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανθοκομεία της Νέας Ιερσέης το οποίο διακρίνεται για την κοινωνική του προσφορά. Οι Ελληνορθόδοξες Κοινότητες και όχι μόνο, τα ευαγή ιδρύματα ευεργετούνται κάθε χρόνο από την γενναιοδωρία του ζεύγους Χιόνη, των παιδιών τους Παναγή, Σπύρο, Ευθύμιο και Γεράσιμο και των εγγονιών τους.

Η Αγγελική Χιόνη είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» και με την γενναιοδωρία της όλα αυτά τα χρόνια και με την ακούραστη εργασία της παρείχε τη δυνατότητα να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδιά της τόσο στον τομέα των εκδόσεων, όσο και στην προβολή του έργου του κεφαλλονίτη θαλασσοπόρου Χουάν Ντε Φούκα  Ιωάννης Φωκάς ή Απόστολος Βαλεριάνος).

Η Αγγελική και ο Σπύρος Χιόνης με τα παιδιά τους Παναγή, Σπύρο, Ευθύμιο και Γεράσιμο. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Ο διευθύνων σύμβουλος του νοσοκομείο με τους ομογενείς και τον γερουσιαστή Κιμ Μπέιτμαν. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Ο γερουσιαστής Κιμ Μπέιτμαν ενώ διανέμει τα λουλούδια. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Ο γερουσιαστής Κιμ Μπέιτμαν και ο Ευθύμιος Χιόνης, ενώ ξεφορτώνουν τα λουλούδια. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Οι κούτες με τα λουλούδια στο νοσοκομείο του Σόμερσετ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Η νοσοκόμα η οποία ευχαρίστησε τους ομογενείς. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Οι νοσοκόμες ενώ λαμβάνουν τις τουλίπες. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Οι νοσοκόμες ενά λαμβάνουν τα δώρα των ομογενών. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Οι νοσοκόμες στο Σόμερσετ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
Αριστερά το φορτηγό στην είσοδο του νοσοκομείου στο Σόμερσετ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευθύμιου Χιόνη.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.