ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020, οδηγούν στον Άπερ Ντάρμπι της Πενσιλβάνιας, όπου το τσίπουρο θα ρέει άφθονο και όπου οι Ηπειρώτες και τους φίλους τους θα ξεφαντώσουν μέχρι τα ξημερώματα με την ορχήστρα του Γιώργου Μπεζιάνη (κλαρίνο) Γιώργου Ράμπου (ντέφι) και Χρήστου Νάτση στο τραγούδι.

Πρόκειται για την 14η τσιπουροβραδιά που θα διοργανώσουν οι Ηπειρώτες της Φιλαδέλφειας στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας (229 Powell Ln, Upper Darby, PA 19082) και η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών.

Η οργανωτική επιτροπή όπως δήλωσε στις Αναμνήσεις» ο Κώστας Ζήδρος έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, έχει ήδη προμηθευτεί το τσίπουρο, το οποίο σε συνδυασμό με το κλαρίνο και την ηπειρώτικη φιλοξενία κάνουν τη διαφορά.

Στο στιγμιότυπο από την περσινή τσιπουροβραδιά διακρίνεται ο Βασίλης Κεϊσογλου, ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη ανέλαβαν τα κεράσματα. Φωτογραφία: Cosmos Philly.

Ερωτηθείς για τις κρατήσεις ο κ. Ζήδρος επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από τριακόσια άτομα, αλλά περιμένουν πολλούς άλλους που αφήνουν τα πράγματα για την τελευταία στιγμή.

Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν οι ηγέτες της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ καθώς επίσης και άλλων εθνικοτοπικών συλλόγων και κοινοτήτων.

Ο κ. Ζήδρος επεσήμανε ότι αναμένουν Ηπειρώτες και από άλλες γειτονικές πολιτείες, διότι η φήμη της Τσιπουροβραδιάς της Φιλαδέλφειας έχει ξεπεράσει τα όρια της τριπολιτειακής περιοχής.

Ο Φίλιππος Νικολαϊδης, ενώ κερνά τον Λ¨αζαρο Παρασκευά. Φωτογραφία: Cosmos Philly.

«Όσοι προσέλθουν θα περάσουν ευχάριστα, θα γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα και μετά τα μεσάνυχτα τον πατσά τον οποίο θα ετοιμάσουν με μεράκι ο νυν και ο πρώην πρόεδρος Κωνσταντίνος Κράβαρης και Φίλιππος Νικολαϊδης, αντίστοιχα, με τους συνεργάτες τους», επεσήμανε ο κ. Ζήδρος.

Η τσιπουροβραδιά έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα γιατί τα έσοδά της θα διατεθούν για την Κιβωτό του Κόσμο στην Πωγωνιανή της Ηπείρου, που άνοιξε τις πύλες της το 2013 και είναι το πρώτο παράρτημα που ίδρυσε ο π. Αντώνιος στο τελευταίο άκρο της Ελλάδας.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $60.00 για τους ενήλικες και στα $25.00 για τους φοιτητές και τα παιδιά.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Κώστα Ζήδρο στο (267) 918-2269, στην Γιάννα Κράβαρη στο (610) 716-4502 είτε στον Βασίλη Κεΐσογλου (267) 252-5047.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Κράβαρης. Φωτογραφία: Cosmos Philly.
Ο Βασίλης Κεΐσογλου ενώ κερνάει τσίπουρο. Φωτογραφία: Cosmos Philly.
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.