ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Πατρινών Νέας Υόρκης «Κωστής Παλαμάς», λίγο μετά την ορκωμοσία του κ Ανδρέα Κατσανιώτη, ως υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού εξέδωσε ανακοίνωση τύπου μέσω του οποίοι συγχαίρει τον κ. Κατσανιώτη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Συλλόγου Πατρινών «Κωστής Παλαμάς» της Νέας Υόρκης: Ο Σύλλογος Πατρινών Νέας Υόρκης “Κωστής Παλαμάς” συγχαίρει τον Πατρινό νέο Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα, αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά του.

συγχαίρει τον Πατρινό νέο Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα, αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά του.

Ο κ. Κατσανιώτης είναι γεννημένος στην Πάτρα και έχει να επιδείξει, μεταξύ άλλων, μια αξιοπρόσεκτη κοινωνική και επαγγελματική πορεία, πριν από την ένταξή του στην ενεργό πολιτική.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της θέσης αυτής, συμβάλλοντας στην διατήρηση και ενίσχυση της γέφυρας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα αναμένουμε με ανυπομονησία να τον υποδεχτούμε, με την πρώτη ευκαιρία, στην κοιτίδα των Ελλήνων της Αμερικής, τη Νέα Υόρκη.

Μετά τιμής Τζίνα Γεωργίου, Πρόεδρος,  Ίρις Αριστέα Χιώτη, Γραμματέας  και Πάνος Π.  Σερέτης,              Υπεύθυνος πολιτιστικού

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.