Οι Καστοριείς δώρισαν $15.000 και άρχισαν έρανο για το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

0
167
Το φυλλάδιο για τον έρανο του Συλλόγου Καστοριέων "Ομόνοια"

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» αποφάσισε μαζί με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυρίων Καστοριάς να δωρίσουν το ποσό των $15.000 για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για την αγορά αναλώσιμων υλικών και μηχανημάτων. Παράλληλα ξεκίνησαν διαδικτυακά  και μέσω του ταχυδρομείου έρανο με την επωνυμία «Μαζί μπορούμε – Έρανος για το Νοσοκομείο της Καστοριάς».

Ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» είναι ο πρώτος εθνικοτοπικός φορέας τουλάχιστον για τα δεδομένα της Μητροπολιτικής Περιοχής της Νέας Υόρκης, ο οποίος διδάσκει με την έμπρακτη αγάπη και τη γενναιοδωρία του για την Καστοριά.

Ο έρανος θα γίνει μέσω του λογαριασμό του Συλλόγου στην διαδικτυακή τράπεζα Paypal ο οποίος είναι ασφαλής και άνευ χρεώσεων, καθώς επίσης μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο societyofkastorians@verizon.net , είτε μέσω επιταγών αποστέλλοντάς τες στο Πνευματικό Κέντρο των Καστοριέων στη διεύθυνση  150- 28 14th Ave, Flushing, NY 1135.

Μεταξύ άλλων διακρίνονται οι Δήμος Σιώκης, πρόεδρος, Γιώργος Ρέτζιος και Ανδρέας Βασιλείου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Το πλήρες κείμενο της έκκλησης του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» έχει ως εξής: «Ο Σύλλογος Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” ΝΥ μαζί με τη Φιλόπτωχο Αδελφότης Κυρίων Καστοριάς, ΝΥ παραμένουν ενωμένοι και πιστοί στους συμπατριώτες τους στην Καστοριά που χρειάζονται τη δύσκολη αυτή περίοδο τη βοήθεια όλων μας, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Μαζί θα προβούν στη χορήγηση των 15.000$ για την άμεση κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου για την αγορά ιατρικών ειδών και μηχανημάτων. Ο Σύλλογός μας, ζητά να υποστηρίξετε και να συνεισφέρετε σ’ αυτόν τον υπέρτατο σκοπό, μέσω Paypal: https://www.paypal.com/ αναζητήστε Society of Kastorians OMONOIA ή το e-mail societyofkastorians@verizon.net ή να ταχυδρομήσετε τη δωρεά σας.

«Όλοι μαζί, αλληλέγγυα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» και της Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.