Όαση το παιδικό αποκριάτικο πάρτι Συλλόγου Ευρυτάνων «Παναγία η Προυσιώτισσα» (βίντεο)

0
Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής "Παναγία η Προυσιώτισσα και η πρόεδρος Ελένη Καλογερά ενώ κόβουν την βασιλόπιτα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Όαση με όλη την σημασία της λέξεως αποτέλεσε για τις τρεις γενιές των Ευρυτάνων της Μητροπολιτικής Περιοχής της Νέας Υόρκης το παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Ευρυτάνων «Παναγία η Προυσιώτισσα», το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου 2023 στο ομογενειακό εστιατόριο «Laterna Restaurant» στο Μπέισαϊντ του Κουίνς.

Η απόφαση της προέδρου Ελένης Καλογερά και των υπολοίπων στελεχών να προσφέρουν δωρεάν το πλουσιοπάροχο γεύμα έκανε την διαφορά. Παραβρέθηκαν πάνω από σαράντα νήπια, παιδιά έφηβοι και νέοι με τους γονείς και τους παππούδες τους τα οποία εξέπεμψαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του Συλλόγου.

Η εν λόγω εκδήλωση ήταν η πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Μητροπολιτική Περιοχή της Νέας Υόρκης και η ηγεσία του Συλλόγου την συνδύασε με την κοπή της βασιλόπιτας.

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τριανταφύλλης εξέπληξε τους Ευρυτάνες με την απόφαση της οικογένειας να γιορτάσει τα 13χρονα γενέθλια της εγγονής του Εμέλιας Κάμπελ και η τελετή για την κοπή της τούρτας προσέθεσε τις δικές της νότες στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Καλογερά καλωσόρισε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους και εστίασε την προσοχή της στις εκδηλώσεις του Συλλόγου για την 113 επέτειο της ιδρύσεως του Συλλόγου.

Συνεχάρη τον Σπύρο Νταλιαπέ που προ ημερών έλαβε την άδειά του ως νοσοκόμος και τόνισε ότι η νεότερη γενιά των Ευρυτάνων είναι μορφωμένη και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών και των εγγονιών είναι κάτοχοι όχι μόνο πτυχίων, αλλά και μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση επισήμανε ότι η επιτυχία της οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες όλων των στελεχών και μελών του συμβουλίου και ειδικά της οργανωτικής επιτροπής.

Η κ. Καλογερά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την γραμματέα Λούλα Κουτσούκη, η οποία κάλυψε τα έξοδα των γελωτοποιών της «Speedo the Clown & Team», καθώς επίσης και για τους ιδιοκτήτες της «Λατέρνας» Ελευθερία Μοσχόπουλου και Ντένη Μασχόπουλο για την φιλοξενία και την άποψη εξυπηρέτηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αναπληρώτρια συντονίστρια εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Ειρήνη Γράψια και η διευθύντρια του Ελληνικού Απογευμτινού Σχολείου “Στέφανος και Αρετή Τσερπέλη”, κ. Στέλλα Βασιλειάδου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την ψυχαγωγία ανέλαβε η NMK Sounds με τον Nick Kavounidis DJ.

Στιγμιότυπο από τα γενέθλια της 13χρονης Εμέλιας Κάμπελ. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Ευρυτάνων Ελένη Καλογερά, αριστερά, ενώ κόβει την τούρτα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Ελένη Καλογερά, Λούλα Κουτσούκη και Δημήτρης Κουτσούκης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Η πρόεδρος Ελένη Καλογερά με την οικογένεια του Νίκου Κούζηλου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Γενική άποχη από την αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής Παναγία Προυσιώτισσα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Γενική άποχη από την αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής Παναγία Προυσιώτισσα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Οι γελωτοποιοί επί τω έργω. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Οι γελωτοποιοί επί τω έργω. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
Οι γελωτοποιοί επί τω έργω. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Αναστάσης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.