ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο διάσημος D.J. Βασίλης Κουτονιάς γνωστός από τις «Ala D’ Allon» παραστάσεις στην γενέτειρα, στην Ευρώπη, στην Αυστραλία και στην Αμερική το βράδυ της Κυριακής 4ης Σεπτεμβρίου 2022 θα μοιραστεί το πλατό του φιλόξενου κέντρου εκδηλώσεων «Άνεμος» στην Αστόρια με πέντε ομογενείς D.J. για ένα ατελείωτο και ανεπανάληπτο ελληνικό ξεφάντωμα.

Το κέντρο εκδηλώσεων  «Άνεμος» ανήκει σε ομογενείς και βρίσκεται στην διεύθυνση 41-15 34th Ave, στην Αστόρια και οι πύλες του θα ανοίξουν στις 9.00 μ.μ.

Ο Βασίλης Κουτονιάς, ο οποίος θεωρείται ειδήμων στην ελληνική μουσική θα μοιραστεί το πλατό με τους διακεκριμένους ομογενείς D.J. «Christopher C», «Nico Blu», «G – Tech», «Dee Jay Serafim» και «Niko P».

Οι διοργανωτές της Ελληνικής Βραδιάς έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, καθώς πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό, το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία για τον κύκλο ελληνικών βραδιών με την επωνυμία «Greek Stories».

Η εν λόγω ελληνική βραδιά διοργανώνεται στο πλαίσιο της εορτής του «Labor Day» και κατά κάποιον τρόπο θα αποτελέσει και έναν χώρο συνάντησης για τους ομογενείς που επιστρέφουν από τις διακοπές στην Ελλάδα. «Εξ άλλου δεν είναι τυχαία και η επωνυμία #WelcomeBack στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο (718) 775-0641 https://anemosny.com/#reserve

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.