ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Καμπιουσίων και Αγρελωπού Χίου «Παναγία η Δέσποινα» το Σάββατο,19 Οκτωβρίου 2019 θα γιορτάσει την 43η επέτειο της ιδρύσεώς του και θα βραβεύσει δύο πρώην προέδρους.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Μιχαλιό και τον Νικόλαο Καλογερά, οι οποίοι όπως επεσήμαναν στις «Αναμνήσεις» ο νυν πρόεδρος Στέλιος Κοντολιός και ο ταμίας Μιχάλης Σιδεριάς έχουν υπηρετήσει με πάθος και αφοσίωση και έχουν προσφέρει τη δική τους συμβολή στην πρόοδο του Συλλόγου.

Η βράβευσή τους θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του επισήμου δείπνου που θα παρατεθεί στο ομογενειακό ξενοδοχείο Royal Regency Hotel στη διεύθυνση 165 Tuckahoe Rd, Yonkers, NY 10710 και αναμένεται να παραστούν περισσότεροι από τριακόσιοι ομογενείς.

Αναμένεται επίσης να παραστούν εκπρόσωποι της Χιακής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Χιακών Σωματείων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων της Χίου.

Ο Σύλλογος με την ευκαιρία της εκδήλωσης έχει εκδώσει αναμνηστικό λεύκωμα το οποίο οδεύει προς το πιεστήριο, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πωληθούν λαχεία αξίας δέκα δολαρίων έκαστο (50 / 50 Cash Raffle) που σημαίνει ότι ο τυχερός θα λάβει τα 50% των εσόδων από τις πωλήσεις των λαχείων και τα υπόλοιπα 50% θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου.

Τα έσοδα του λευκώματος και του λαχείο αποτελούν δύο από τις πιο βασικές πηγές εσόδων, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα στο Σύλλογο να συνεχίσει την πολυσχιδή του δράση.

Ο εν λόγω Σύλλογος είναι ένας από τους φορείς που ευεργέτησε την κοινότητας της Αναλήψεως στο Φέρβιου της Νέας Ιερσέης και χρηματοδότησε την δημιουργία του παρεκκλησίου της Παναγίας της Δέσποινας, προστάτιδας του χωριού τους και του Συλλόγου και κάθε χρόνο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου τιμούν την μνήμη της με Εσπερινό και Θεία Λειτουργία.

Η ηγεσία του Συλλόγου αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προσέλκυση της νέας γενιάς και στην προετοιμασία για την ανάληψη της σκυτάλης.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019 εγγράφτηκαν εκατό περίπου νέα μέλη τα οποία αν μη τι άλλο θα συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του Συλλόγου και θα πολλαπλασιάσουν την πολιτιστική, εκπαιδευτική και φιλανθρωπική τους δράση.

Για πληροφορίες και για κρατήσεςι θέσεων για το εν λόγω δείπνο οι ενδιαφερούμενοι καλούνται με τον πρόεδρο Στέλιο Κοντολιό στο (201) 923-2630, είτε στον ταμία Μιχάλη Σιδεριά στο (201)389-6575.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.