Ο παράγοντας «Χ» θα χαρίσει το χρίσμα και στον Γκας Λαμπρόπουλο

0
Ο Γκας Λαμπρόπουλος με την σύζυγό του Μαρία Μάρκου και τους υποστηρικτές του που παρακολούθησαν το φόρουμ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση "Gus for NY"

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε λιγότερο από ένα 24ωρο (25 Ιουνίου 2024) θα ανοίξουν οι κάλπες για τις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Τα βλέμματα των δημοσκόπων, των πολιτικών αναλυτών και του ιδίου του πολιτικού κόσμου είναι στραμμένα στην 59η εκλογική περιφέρεια της Νέας Υόρκης που περιλαμβάνει τις περιοχές της Αστόριας, του Λονγ Αϊλαντ Σίτι, του Μπρούκλιν και του Μανχάταν, όπου αναμετρείται ο ομογενής Γκας (Κωνσταντίνος) Λαμπρόπουλος (Gus Lambropoulos) με την νυν πολιτειακή γερουσιαστή Kristen Gonzalez  η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της για μια δεύτερη θητεία.

Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, η οποία έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τις εκλογές για την Εισαγγελία της κομητείας Νάσο του έτους 2015, όπου η ομογενής Μάντλιν (Μαγδαληνή) Σίγκα διέψευσε τους δημοσκόπους και σάστισε τον πολιτικό κόσμο με τον θρίαμβό της.

Και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μυστικό της επιτυχίας η κ. Σίγκα επέδωσε την νίκη της στον παράγοντα «Χ», τον οποίο τα ραντάρ των δημοσκόπων δεν μπορούν να συλλάβουν και να υπολογίσουν.

Ενα από τα ισχυρά όπλα στην φαρέτρα του ομογενή υποψήφιου γερουσιαστή Γκας Λαμπρόπουλου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση “Gus for NY”

Πρόκειται για την ψήφο των ομογενών της κομητείας Νάσο, καθώς επίσης και την κινητοποίηση των ομογενών από τις άλλες περιοχές, οι οποίοι ζήτησαν από τους εργαζόμενους τους και τους φίλους να ψηφίσουν υπέρ της Ελληνοαμερικανίδας εισαγγελέως που ανέβησε ένα – ένα τα σκαλιά της επιτυχίας και προ τριών ετών (Ιούνιος 2021) ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του εφέτη δικαστή της πολιτείας της Νέας Υόρκης.   

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου αποτελεί μια πρόκληση και συνάμα χρυσή ευκαιρία για την ομογένεια της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης, διότι εάν αύριο κερδίσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος θα αυξήσει την πολιτική ισχύ της ομογένειας. Η Νέα Υόρκη είναι προπύργιο του Δημοκρατικού Κόμματος και για όποιον κερδίζει το χρίσμα οι γενικές εκλογές είναι περίπατος

Φόρουμ των υποψηφίων

Την προηγούμενη Τετάρτη, 19η Ιουνίου 2024 ο Γκας Λαμπρόπουλος συμμετείχε στο φόρουμ των υποψηφίων που διοργάνωσε στην Αστόρια ο οργανισμός The Astoria Homeowners, Tenants & Business Civic Association (AHTBCA) και στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση.

Ο Γκας Λαμπρόπουλος και η σύζυγός του Μαρία Μάρκου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση “Gus for NY”

Η αντίπαλός του, Κρίστεν Γκονζάλες, ανήκει στην ομάδα των ραντικαλιστών και ήταν μια από τους τέσσερις πολιτειακούς γερουσιαστές που καταψήφισε το νομοσχέδιο «Rape is Rape», το οποίο αφορά την καταδίκη των βιαστών και την προστασία των θυμάτων της σεξουαλικής και κάθε μορφής βίας.

Ο νόμος «Rape is Rape» αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά όπλα στην φαρέτρα του ομογενή Γκας Λαμπρόπουλο. Αυτό σε συνδυασμό με το προεκλογικό του πρόγραμμα προκάλεσαν ενθουσιασμό των στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας και των ένθερμων υποστηρικτών του.

Οι «Αναμνήσεις» καλούν τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους του Δημοκρατικού Κόμματος για την 59η περιφέρεια όχι μόνο να ψηφίσουν υπέρ του ομογενή, αλλά να καλέσουν τους συγγενείς και φίλους που διαμένουν εκεί να ψηφίσουν υπέρ του.

Οι ομογενείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιφέρεια να ενημερώσουν τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους για την εν λόγω αναμέτρηση και να τους καλέσουν να ψηφίσουν υπέρ του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/ekklisi-gus-lambropoulou-en-opsi-prvimis-psifoforias/

https://www.anamniseis.net/alliotiko-to-deipno-ton-gus-for-new-york-kai-markou-for-queens/

https://www.anamniseis.net/i-anastasi-irthe-noritera-gia-tin-maria-markou-istoriki-apofasi-dikastiriou/

https://www.anamniseis.net/nypd-st-pauls-society-stirizi-k-lampropoulo-kai-m-markou/

https://www.anamniseis.net/eraniki-ekdilosi-yper-tou-upopsifiou-politiakou-gerousiasti-konstantinou-lampropoulo/

https://www.anamniseis.net/konstantinos_lambropoulos-kai-maria-markou-diekdikoun-to-xrisma-tou-dimokratikou-kommatos/

Στιγμιίοτυπο από το φόρουμ των υποψηφίων. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση “Gus for NY”
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.