Ο Μάικλ Πάππας και η Μισέλ Ματσικούδη κέρδισαν το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Νέα Ιερσέη

0
140
Στιγμιότυπο από προεκλογική συγκέντρωση της Μισέλ Ματσικούδη, (δεύτερη από αριστερά). Φωτιγραφία: Facebook

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρώην ομοσπονδιακός βουλευτής και νυν διοικητής της πολίχνης Μπιντζγουότερ Μάικλ Πάππας (Michael James Pappas) και η ομογενής Μισέλ Ματσικούδη (Michelle Matsikoudis) κέρδισαν το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και στις γενικές εκλογές τις 2ας Νοεμβρίου 2021 θα διεκδικήσουν τα αξιώματα του πολιτειακού γερουσιαστή και της πολιτειακού βουλευτή.

Ο Μάικλ Πάππας και η Μισέλ Ματσικούδη ήταν οι μόνοι ομογενείς υποψήφιοι που συμμετείχαν στις προκριματικές εκλογές της Τρίτης, 8ης Ιουνίου 2021 στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και αμφότεροι κέρδισαν με μεγάλη διαφορά.

Εάν κερδίσουν τότε θα είναι οι πρώτοι ομογενείς μετά από μια δεκαετία που συμμετάσχουν στα ανώτερα νομοθετικά όργανα της πολιτείας και συγκεκριμένα στην πολιτειακή βουλή και στην πολιτειακή γερουσία.

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης του Μάικλ΄Πάππα.

Ο Μάικλ Πάππας διεκδίκησε και κέρδισε το χρήσμα του υποψηφίου πολιτειακού γερουσιαστή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την 16η εκλογική περιφέρεια που περιλαμβάνει τις κομητείες Χάντερντον, Μέρσερ, Μίντλεσεξ και Σόμερσετ και στις οποίες υπερέχουν οι Δημοκρατικοί.

Η Μισέλ Ματσικούδη διεκδίκησε και κέρδισε το χρήσμα της υποψηφίου πολιτειακού βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την 21η εκλογική περιφέρεια που περιλαμβάνει τις κομητείες Μόρις, Σόμερσετ, Γιούνιον τις Νέας Ιερσέης που θεωρούνται αμφίρροπες και οι ομογενείς με τους οποίους επικοινωνήσαμε θεωρούν πιθανή την εκλογή της.

Από την εν λόγω εκλογική περιφέρεια εκλέγονται δύο πολιτειακοί βουλευτές και η ομογενής θα κατέβει μαζί με την Νάνσι Μουνόζ (Nancy Munoz).

Η Μισέλ Ματσικούδη είναι πάντρεμένη με τον ομογενή Τζον Ματσικούδη, αδελφό του πολιτευτή Βασιλείου Ματσικούδη και έχει τρία παιδιά, τον Μπιλ – Γουίλαμ, Τζον και Λίλι.

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης της Μισέλ Ματσικούδη
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.