ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού, Δρ. Κωνσταντίνος Βλάσης αναμένεται να παραστεί στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Επαρχίας Κυνουρίας που θα λάβει χώρα » το βράδυ του Σαββάτου, 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7.30 μ.μ. στο κοινοτικό κέντρο της Αγίας Τριάδας στο Χίξβιλ του Λονγκ Αϊλαντ ( 20 Field Ave, Hicksville, NY, 11801).

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Πανάγος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόθεση του Δρ. Βλάση να συμμετάσχει στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου και μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Η είδηση για τη συμμετοχή του Δρ. Βλάση στην εκδήλωσή μας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αρκάδων της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης, αφ ενός μεν διότι ο Δρ. Βλάσης ως γιατρός και ως βουλευτής Αρκαδίας κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό τόσο των ενδήμων όσο και των αποδήμων, αφ ετέρου δε λόγω των νέων καθηκόντων του ως υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για θέματα αποδήμου ελληνισμού».

«Η αγάπη και ο σεβασμός των συμπατριωτών μας στη γενέτειρα προς τον Δρ. Βλάση είναι δεδομένη και εκφράστηκε και προ ημερών κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας, όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου εργάζονται με αυταπάρνηση και πιστεύουμε ότι στη χαρά μας θα συμμετάσχουν και άλλοι ομογενείς από την τριπολιτειακή περιοχή», επεσήμανε ο κ. Πανάγος.

Στο βήμα ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαρχίας Κυνουρίας Δημήτρης Πανάγος και ο Δρ. Χρήστος Ιωαννίδης, Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο τον εορτασμό της 28ης επετείου της ιδρύσεώς του και την απονομή των υποτροφιών.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του δυναμικού συλλόγου, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για τους Κυνουριώτες από τις διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, διότι αποτελεί το μεγαλύτερο εκτός Κυνουρίας αντάμωμα, καθώς επίσης και τα μέλη και τα στελέχη των Συλλόγων Αρκάδων της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Ο Σύλλογος «Επαρχία Κυνουρίας», όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι ένας από τους νεότερους και συνάμα τους πιο δυναμικούς Συλλόγους των Αρκάδων της Αμερικής και συνάμα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $75 για τους ενήλικες, στα $50 για τους έφηβους (11-17 ετών) και δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα (516) 343-5838 είτε (516) 816-1110. 

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.