Ο αντίκτυπος της πανδημίας στη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην εκπομπή “Modern Odyssey” στο BRONXNET

0
134
Η Δρ Δέσποινα Αφεντούλη. Ευγενική παραχώρηση BronxNet.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η πανδημία του COVID-19 έχει ένα πρωτόγνωρο αντίκτυπο στη δημοκρατία, στην ηθική δεοντολογία και ο ρόλος της τεχνολογίας και της τεχνίτης νοημοσύνης είναι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, κομβικής σημασίας στις ζωές όλων. 

Αυτό αποτελεί και το κεντρικό θέμα συζήτησης του γνωστού πολυβραβευμένου “Donovan Family” καθηγητή Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και διεθνούς φήμης θεωρητικού Πληροφορικής, Χρήστου Χ. Παπαδημητρίου, με τη παρουσιάστρια-δημοσιογράφο, Δρα Δέσποινα Αφεντούλη, στην εκπομπή “Modern Odyssey” στο BronxNet. 

Η εκπομπή αναμένεται να μεταδοθεί την Παρασκευή, 28 Μαΐου στις 9:00 μ.μ., το Σάββατο 29 Μαίου στις 9:00 π.μ. και 3:00 μ.μ. και την Τρίτη, 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο BronxNet CH 67 Optimum / 2133 Fios και διαδικτυακά στο bronxnet.tv. Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής εδώ

«Η πανδημία του COVID 19 φανέρωσε ανεπάρκειες στην προστασία της δημόσιας υγείας, κοινωνικές ανισότητες και απουσία πρόσβασης σε υγειονομικά αγαθά και υπηρεσίες σε ατομικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σε ορισμένα μέρη του κόσμου, με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, επιβλήθηκαν υπερβολικά, μη σχετικά μέτρα, παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αυτό το επεισόδιο της εκπομπής “Modern Odyssey” είναι μια ευγενική υπενθύμιση ότι η δημοκρατία είναι το καλύτερο δυνατό σύστημα διακυβέρνησης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων», υπογράμμισε η Δρ Δέσποινα Αφεντούλη.

«Αυτό το ειδικό επεισόδιο της εκπομπής Modern Odyssey με τη Δρα Δέσποινα Αφεντούλη είναι αντιπροσωπευτικό της δέσμευσης του BronxNet να ενθαρρύνει τη δημόσια συζήτηση σε σημαντικά θέματα από ειδικούς, εμπνευσμένους ηγέτες, με το κοινό μας.

Σας καλούμε να δείτε την εκπομπή και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στη σελίδα της εκπομπής Modern Odyssey στο www.bronxnet.tv για το παρόν και το μέλλον της παρούσας κρίσης, καθώς και πώς μπορούμε αποτρέψουμε πανδημίες στο μέλλον», είπε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του BronxNet, Michael Max Knobbe.  

Η εκπομπή Modern Odyssey παρουσιάζει συνεντεύξεις με ηγέτες, καλλιτέχνες και πρωτοπόρους για θέματα που εμπνέουνΝα σημειωθεί ότι το BronxNet (www.bronxnet.org) είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός της Νέας Υόρκης, που εκπέμπει τηλεοπτικά μέσω της Verizon Fios (2133, 2134, 2135, 2136, 2137 and 2138) και της Optimum (67, 68, 69, 70, 951 and 952).

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.