ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο της 5η Περιφέρειας της AHEPA «Fifth District AHEPA Cancer Research Foundation, Inc» το βράδυ του Σαββάτου, 6 Νοεμβρίου 2021, παρέθεσε στο Pines Manor στο Έντισον της Νέας Ιερσέης το 32ο ετήσιο δείπνο στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα διάφορα τμήματα της AHEPA της τριπολιτειακής περιοχής, καθώς επίσης και ηγέτες από όλη την επικράτεια των ΗΠΑ μεταξύ των οποίων ο πρώην και ο νυν ύπατος πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Χωριάτης και Δημήτρης Κόκοτας, αντίστοιχα, ο ύπατος γενικός Γραμματέας Σάββας Τσίβικος και άλλοι ηγέτες.

Το δείπνο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ερανικές εκδηλώσεις του Ιδρύματος «Fifth District AHEPA Cancer Research Foundation, Inc», και εφέτος προσέφεραν το ποσό των $30.000 στα ερευνητικά κέντρα της Φιλαδέλφειας, της Νέας Ιερσέης και της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για το Fox Chase Cancer Center στην Φιλαδέλφεια, το Weill Medical College of Cornell University/Children’s Blood Foundation, της Νέας Υόρκης καθώς επίσης και Rutgers Cancer Institute of New Jersey στο New Brunswick της Νέας Ιερσέης, τα οποία ευεργετήθηκαν με το ποσό των $10.000 έκαστο.

Το εν λόγω Ίδρυμα είναι το μοναδικό σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, το οποίο ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1988 και μέχρι στιγμής έχει προσφέρει το ποσό των $1,230,000 για την ενίσχυση των ερευνών για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου.

Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. Βάσος Χρυσάνθου, Τζορτζέτ Μπουλιγκέρη, Αντουανέτ Μαρούση-Ζαχαριάδη, Τεντ Βίττας, Viveca Sulich, Demi Thomas, Sammy Thomas, Tom Sulich, Κοσμάς Διαμαντής, Βάλερη Βίττα, Τζορτζ Πάππας, Ντίνα Φανίκου και Γιώργος Χωριάτης.

Το περασμένο φθινόπωρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού διοργάνωσαν το δείπνο διακτυακά και προσέφεραν τριάντα επί πλέον χιλιάδες δολάρια για την ενίσχυση των ερευνών.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έλαβε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουεάρ, Δημήτρης Ροζανίτης, ο οποίος συνεχάρη την ηγεσία του Ιδρύματος για την ανεκτίμητη προσφορά στις έρευνες για τον καρκίνο.

Ο πρόεδρος και τα άλλα στελέχη του Ιδρύματος, καθώς επίσης και οι ηγέτες της AHEPA αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα του Ιδρύματος και συνεχάρηκαν τους χορηγούς, καθώς επίσης και τους συνδαιτυμόνες διότι με την γενναιοδωρία τους κατάφεραν παρά την πανδημία να εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους και να προσφέρουν το ποσό των $30.000.

Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. Βάσος Χρυσάνθου, Τζορτζέτ Μπουλιγκέρη, Αντουανέτ Μαρούση-Ζαχαριάδη, Tom Sulich, Ντίνα Φανίκου και Γιώργος Χωριάτης
Από αριστερά διακρίνονται οι Τζορτζέτ Μπουλιγκέρη, Athena Rochonchou, Demi Thomas, Έβελυν Τσιάδη, Βάλερη Βίττα, Antoinette Finley και Αναμαρία Αναγνώστου.
Από αριστερά διακρίνονται οι Βάσος Χρυσάνθου, ύπατος κυβερνήτης της 3ης Περιφέρειας, Αντουανέτ Μαρούση – Ζαχαριάδη, κυβερνήτης της 1η Περιφέρειας των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Τζορτζέτ Μπουλιγέρη, ήπατη αντιπρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Δημήτριος Κόκοτας, ύπατος πρόεδρος, Σάββας Τσίβικος, ύπατος γραμματέας και Μαρία Άννα Παντέλους, ύπατη πρόεδρος των Θεραπαινίδων της Αθηνάς.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.