Νεανικό το χριστουγεννιάτικο πάρτι του Κυπρο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου στον «Άνεμο»

0
Το διοικητικό συμβούλιο του Κυπροαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Φωτογραφία: GANP / Δημήτρης Πανάγος.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Νεανικό με όλη την σημασία της λέξεως ήταν το χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης, 8 Δεκεμβρίου 2022, στο ελληνικό εστιατόριο «Anemos» στην Αστόρια το Κυπρο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Πρόκειται για μια από τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου που στόχο έχουν την αναβίωση των παραδόσεων και την ανταλλαγή ευχών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο γενικός Πρόξενος της Κύπρου Μιχάλης Φυρίλλας, ο εμπορικός Ακόλουθος της Κύπρου Άριστος Κωνσταντίνου καθώς επίσης και εκπρόσωποι από τις κυπριακές οργανώσεις.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαρία Πάππα στην εναρκτήρια ομιλία της αναφέρθηκε στην επιτυχημένη δράση του οργανισμού και εξήρε την προσφορά των Νέων Επαγγελματιών.

Η νέα γενιά των μελών του Κυπροαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Φωτογραφία: GANP / Δημήτρης Πανάγος.

Η εκτελεστική διευθύντρια του Επιμελητηρίου Δέσποινα Αξιωτάκη μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς επίσης και για την συμμετοχή των νέων που μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ένα ατέλειωτο ξεφάντωμα με τον DJ Sava.

Την παράσταση για μια ακόμη φορά έκλεψε ο Άγιος Βασίλης προσήλθε φορτωμένος με κάρτες και δώρα.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.